کد خبر : 288066
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ - 13:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دنیامالی، نماینده مجلس: قانون انتخابات مجدداً باید اصلاح شود

نماینده مردم انزلی در مجلس یازدهم گفت: بخواهیم یا نخواهیم، ‌اعتراض به نحوه برگزاری انتخابات وجود دارد.

دنیامالی، نماینده مجلس: قانون انتخابات مجدداً باید اصلاح شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شرق نوشت: احمد دنیامالی، نماینده مردم انزلی در مجلس یازدهم نیز با اشاره به برخی ابهامات درباره خریدوفروش آرا در انتخابات مجلس دوازدهم در برخی حوزهای انتخابیه که از سوی نمایندگان در صحن علنی مورد تذکر قرار گرفت، گفت: «در اصلاح قانون انتخابات پیش‌بینی‌هایی داشته‌ایم که اگر تخلفاتی مثل خریدوفروش آرا یا دیگر بداخلاقی‌های انتخاباتی از این دست قبل از انتخابات یا حین برگزاری انتخابات از سوی کاندیداها یا طرفداران کاندیداها رخ داد، از طریق وزارت کشور و مجموعه قضائی قابل پیگیری و برخورد است.

او افزود:‌ آنچه اهمیت دارد، نظارت و مراقبت از انتخابات در برخی حوزه‌های انتخابیه، خوب بود؛ اما برخی حوزه‌های انتخاباتی شرایط متفاوتی داشتند و همین امر باعث اعتراض و انتقاد برخی نمایندگان در صحن علنی مجلس شد.

این نماینده راه‌یافته به مجلس دوازدهم همچنین با تأکید بر نیاز به اصلاح دوباره قانون انتخابات در مجلس دوازدهم تصریح کرد: «بخواهیم یا نخواهیم، ‌این اعتراضات وجود دارد و نیاز است با توجه به اشکالات ایجادشده، بازنگری و اصلاح دوباره و دقیق‌تری در قانون انتخابات در مجلس دوازدهم داشته باشیم تا دست مراجع اجرائی در برگزاری انتخابات سالم توأم با نگاه پاسداشت از آرای مردم بازتر شود». او افزود: «از آنجایی که اولین سالی بود که این اصلاحیه در انتخابات اجرا شد و اشکالات آن را به طور ملموس مشاهده کردیم، لازم است در مجلس دوازدهم این قانون را اصلاح کنیم».

او تأکید کرد: «اگر مقوله خریدوفروش آرا در برخی حوزه‌های انتخابیه بر نتیجه انتخابات اثرگذار بوده باشد و متعرضان بتوانند این ادعا را اثبات کنند، آن انتخابات می‌تواند باطل شود؛ اما حتی کسانی که خودشان اعتراض دارند، اگر با رقبای آنها هم صحبت کنیم، معتقدند این افراد رعایت اخلاق انتخاباتی را نداشته‌اند و این یک اعتراض دوسویه و دوطرفه است». دنیامالی ادامه داد: «بنابراین به نظر می‌رسد این قانون نیازمند اصلاح دوباره است و اگر وزارت کشور و قوه قضائیه پیشنهادی در راستای ارتقای قوانین و سخت‌گیرانه‌تر کردن آن دارند، مجلس دوازدهم این آمادگی را دارد».

اخبار مرتبط:
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان

نامه کتبی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در مورد روابط دوجانبه بین ایران و عمان توسط سفیر کشورمان به بدرالبوسعیدی، وزیر خارجه عمان تقدیم شد.

نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم
نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم

نتانیاهو مدعی شد: «با کمک آمریکا دستاوردهای بسیاری داشتیم. برنامه هسته‌ای و موشکی ایران عقب افتاده است. ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند. کشوری مثل اسرائیل نمی‌تواند با چنین توانایی مقابله کند.»

حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند
حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند

«‌رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی با «تاکر کارلسون» خبرنگار آمریکایی مواضع کشورمان درخصوص همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی و شرایط ایران برای ازسرگیری احتمال مذاکرات با آمریکا را تشریح کرد»! که با عرض پوزش باید گفت؛ اظهارات آقای پزشکیان در این مصاحبه با «‌مواضع کشورمان‌» فاصله‌ای پرناشدنی دارد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است