کد خبر : 287375
انتشار : 2024/03/04 - 10:35
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: اصلاح‌طلبان دنبال خالص‌سازی هستند نه اصولگرایان

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شده است که این اصلاح‌طلبان هستند که به دنبال خالص‌سازی‌اند.

کیهان: اصلاح‌طلبان دنبال خالص‌سازی هستند نه اصولگرایان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود شماره امروز خودش نوشت:

گفت: این واژه «‌‌خالص‌سازی‌» که مدعیان اصلاحات اصرار دارند انقلابیون را به آن متهم کنند یعنی چی؟!
گفتم: مدعیان اصلاحات می‌گویند که اصولگرایان حتی در میان خودشان هم کسانی را که کمترین تفاوت سلیقه‌ای با آنها داشته باشند، کنار می‌گذارند و همه کرسی‌ها و مراکز سیاست‌ساز را برای خودشان می‌خواهند! چه رسد به سلیقه‌های سیاسی بیرون از خود!
گفت: ولی در انتخابات اخیر که اصولگرایان با ۳ لیست متفاوت آمدند و این نشان می‌داد که حتی در میان خودشان هم معتقد به حضور و فعالیت سیاسی همه سلیقه‌ها هستند. اما، اصلاح‌طلبان به هیچیک از اصلاح‌طلبانی که سلیقه متفاوتی با مرکزیت این گروه داشتند اجازه ارائه لیست ندادند و با یک لیست آمدند! حالا باید پرسید مدعیان اصلاحات دنبال خالص‌سازی هستند یا اصولگرایان؟!
گفتم: اتفاقاً روزنامه هم‌میهن که یادش رفته بود مدعیان اصلاحات چه تهمتی به انقلابیون زده‌اند، با خوشحالی تیتر زده بود که؛ اصلاحات با یک لیست آمده و اصولگرایان با ۳ لیست! و اعتراف کرده بود که خالص‌سازی و عدم تحمل نظرات متفاوت کار اصلاح‌طلبان است و نه انقلابیون!
گفت: ادعا می‌کنند که به اصلاح‌طلبان اجازه کاندیدا شدن نمی‌دهند!
گفتم: این همه نامزد شده‌اند ولی این که مردم به آنها رای نمی‌دهند، تقصیر خودشان است و به کسی ربطی ندارد!
گفت: چه عرض کنم؟!

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است