کد خبر : 286428
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۹ - 16:00
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نوباوه: حدادعادل و قالیباف بگویند چگونه خودشان درخت شده‌اند و دیگران پاجوش؟ / ما در برابر این رفتار‌ها علفزار هَم نیستیم

نماینده عضو جبهه پایداری در مجلس گفت: آقای حداد و دیگران و قالیباف باید بیایند و بگویند این تنومندی و بالندگی و مال‌ها از کجا آمده که امروز شده‌اند درخت تنومند و دیگران را پاجوش آن درخت می‌دانند. ما صلاح می‌دانیم حتی پاجوش این درختان نباشیم.

نوباوه: حدادعادل و قالیباف بگویند چگونه خودشان درخت شده‌اند و دیگران پاجوش؟ / ما در برابر این رفتار‌ها علفزار هَم نیستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: بیژن نوباوه در واکنش به اظهارات اخیر غلامعلی حداد عادل اظهار کرد: اظهارات آقای دکتر حداد که از سابقون انقلاب هستند و حق زیادی بر گردن انقلاب دارند اظهارات چندان شایسته‌ای درباره نیرو‌های مسلمان و رقابت‌های انتخاباتی نبود. هرچند که باید سوال کرد که نقش خود آقای حداد در انتخابات چیست؟ به چه دلیلی ایشان شورای ائتلافی را درست کردند و حتی معلوم نیست که نقش ایشان در این شورا چیست؟ افرادی را که در آن جای دادند چقدر صلاحیت حضور در مجلس را دارند؟

وی افزود: جای تأسف دارد که آقای حداد گفته است درخت تنومند چنار یا سروی خیلی بزرگ شده که شاید منظور خودشان بودند و پاجوش هم این درخت زده یعنی در اطرافش جریانات دیگری رشد کردند. اگر ایشان منظورشان جریانات اسلامی است که این به حق است، ولی اگر این درختان منظور جریاناتی است که امروز به جان انقلاب افتاده و خون مردم را می‌مکند، موضوع چیز دیگری است.

نوباوه ادامه داد: این‌ها در برابر آحاد ملت و خانواده شهدایی هستند که فرزندانشان قطعه قطعه می‌شوند تا اسلام باقی بماند. آقای حداد و دیگران و قالیباف باید بیایند و بگویند این تنومندی و بالندگی و مال‌ها از کجا آمده که امروز شده‌اند درخت تنومند و دیگران را پاجوش آن درخت می‌دانند. ما صلاح می‌دانیم حتی پاجوش این درختان نباشیم و در برابر این رفتار‌ها علفزار هم نیستیم ما به همراه خانواده شهدا و رزمندگانی هستیم که جانشان را گذاشته اند و تا پای جان هم کنارشان هستیم.

وی درباره تعدد لیست‌های انتخاباتی هم گفت: زور جریان‌های مختلف و رقابت‌هایشان در انتخابات خیلی خوب است. ولی این‌که جریانات از تفکری نشات بگیرد و یکدیگر را متهم کنند و بر مردم مسلط شوند و با هزینه‌هایی رای مردم را به انحراف ببرند خطای بزرگی است. برخی به اسم اسلام انقلابی جریان‌هایی را ایجاد کرده‌اند که فسادشان زبانزد است و باید جواب مردم را بدهند. تعدد لیست‌ها کمکی به جریان انتخابات نکرد و شاید اگر افراد خودشان هم وارد انتخابات می‌شدند مردم در هر صورت براساس شناخت انتخاب می‌کنند. مردم با توجه به افشاگری‌هایی که در مورد برخی فساد‌ها صورت گرفته است حتما لیستی رای نخواهند داد.

حدادعادل در گفت و گویی پیرامون علت تعدد فهرست انتخاباتی اصولگرایان گفته بود: همیشه در کنار چنار بلند چند پاجوش هم زده می‌شود.

اخبار مرتبط:
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟

سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را تشریح کرد.

متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است