کد خبر : 286367
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۹ - 12:43
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

زیدآبادی: افراد انقلابی حتا اگر انتخابات را هم ببازند، باز پیروزند

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: در همه جای دنیا، آن نیروی سیاسی که انتخابات را می‌برد، عملاً بر امورات و مقدرات کشور مسلط می‌شود و آن نیرویی که می‌بازد، پی کار خود می‌رود!

زیدآبادی: افراد انقلابی حتا اگر انتخابات را هم ببازند، باز پیروزند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: در همه جای دنیا، آن نیروی سیاسی که انتخابات را می‌برد، عملاً بر امورات و مقدرات کشور مسلط می‌شود و آن نیرویی که می‌بازد، پی کار خود می‌رود!

در کشور ما اما داستان به کلی متفاوت است، بدین صورت که نیروهای موسوم به “انقلابی” حتی اگر انتخابات را هم ببازند، باز پیروزند، چون اگر به پاستور و مجلس هم راه نیابند، در نهادها و ارگان‌های حساس‌تر و قدرتمندتری به کار گمارده می‌شوند تا تسمه از گردۀ رقیب راه یافته به مجلس یا پاستور بکشند!

در واقع همین نکته سبب سرخوردگی بسیاری از مردم از انتخابات شده است.

اخبار مرتبط:
میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد
میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد

برای برخی کارشناسان، مسئله هسته‌ای ایران آنقدر مهم است که ترامپ نباید بدون تیم اختصاصی عمل کند. الکس واتانکا، مدیر برنامه ایران در مؤسسه خاورمیانه، گفت که کاخ سفید چشم‌انداز روشنی برای روابط ایالات متحده و ایران ارائه نکرده است.

محل ذخایر اورانیوم ایران لو رفت؟ / ادعای موساد درباره جاسوسان زن
محل ذخایر اورانیوم ایران لو رفت؟ / ادعای موساد درباره جاسوسان زن

روزنامه جروزالم پست مدعی شد که ده‌ها جاسوس زن موساد به ایران نفوذ کرده و در طول حملات اسرائیل به برنامه‌های هسته‌ای ایران در ماه ژوئن، عملیات‌های مختلفی را انجام داده‌اند.

ادعای کیهان: مَهسا امینی را پسرخاله‌اش کشت
ادعای کیهان: مَهسا امینی را پسرخاله‌اش کشت

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری مدعی شد مهسا امینی توسط گروهک کومه‌له و پسر خاله اش با یک داروی کشته شده و ربطی به ماجرای برخورد گشت ارشاد با وی به دلیل حجاب نداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است