کد خبر : 285783
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۷ - 10:30
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

اسماعیل گرامی‌مقدم:

در ۳ دوره‌ای که اصلاح‌طلبان انتخابات را بایکوت کردند، حاکمیت به سوی رادیکالیزه شدن سوق داده شد

اسماعیل گرامی مقدم گفت: در 3 دوره که اصلاح‌طلبان انتخابات را بایکوت کردند، نه تنها آورده‌ای برای مردم و جبهه اصلاحات ایجاد نشد بلکه مردم نیز تحت فشارهای بسیاری قرار گرفتند. ضمن اینکه فضای سیاسی کشور از سوی حاکمیت به سمت رادیکالیزه شدن سوق داده شد. عملا هیچ گامی در جهت ورود به ساختار قدرت و پیگیری مطالبات مردم برداشته نشد.

در ۳ دوره‌ای که اصلاح‌طلبان انتخابات را بایکوت کردند، حاکمیت به سوی رادیکالیزه شدن سوق داده شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اعتماد با اسماعیل گرامی‌مقدم درباره انتخابات گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

رویکرد مبتنی بر عدم مشارکت در سال‌های مختلف مسبوق به سابقه است و دستاورد خاصی برای مردم و جریان اصلاحات نداشته است.

در  ۳دوره که اصلاح‌طلبان انتخابات را بایکوت کردند، نه تنها آورده‌ای برای مردم و جبهه اصلاحات ایجاد نشد بلکه مردم نیز تحت فشارهای بسیاری قرار گرفتند. ضمن اینکه فضای سیاسی کشور از سوی حاکمیت به سمت رادیکالیزه شدن سوق داده شد. عملا هیچ گامی در جهت ورود به ساختار قدرت و پیگیری مطالبات مردم برداشته نشد.

هیچکدام از ۱۱۰نفری که بیانیه روزنه‌گشایی را امضا کرده‌اند و از سوی دیگر هیچکدام از اعضای جبهه اصلاحات باور به انشعاب یا جدایی احزاب ندارند چون قاعدتا به نفع جریان اصلاحات نخواهد بود. انشقاق و دودستگی به نفع رقبا خواهد بود.

اعضای جبهه اصلاحات و افرادی که نقش اساسی در تصمیم‌گیری‌ها دارند، باید به گونه‌ای فضا را مدیریت کنند که دیدگاه‌های مختلف بتوانند نظر خود را مطرح کنند و نهایتا همه به رای اکثریت و رویکردی که یک جبهه اعلام می‌کند، وفادار خواهد بود.

نباید اقدام به تخریب و تکفیر و سرکوب دیدگاه‌های متفاوت در جامعه اصلاح‌طلبی کرد. به استناد تاریخ و داده‌های واقعی، روزنه‌گشایان ایده‌هایی را مطرح می‌کنند که معقدند به نفع کشور است.

اخبار مرتبط:
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد

مهدی کروبی گفت: از آقای اژه‌ای مصرّانه می‌خواهم به دو پرونده «پخشان عزیزی» و «شریفه محمدی» توجه ویژه‌ای کنند و از اختیارات قانونی‌شان در ماده ۴۷۷ استفاده کنند.

فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند
فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند

نماینده ادوار مجلس گفت: فقدان سازوکار امنیت منطقه‌ای در ایران، باعث شده که تحولات جدید خاورمیانه سودی را عاید ایران نکند و لذا حتما دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید برای تنظیم این سازوکار، گام‌های فوری بردارد. آقای لاریجانی ظرفیت انجام این اقدامات را دارد، به شرط اینکه بتواند در زمینه هسته‌ای تابوشکنی و منافع ملی را از منافع ضدملی جدا کند.

علوم پزشکی هرمزگان: گسترش بیماری تب‌دنگی در استان به مرحله خطرناکی رسیده و تبدیل به یک جنگ جمعی شده
علوم پزشکی هرمزگان: گسترش بیماری تب‌دنگی در استان به مرحله خطرناکی رسیده و تبدیل به یک جنگ جمعی شده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با هشدار نسبت به روند صعودی ابتلا به بیماری تب دنگی در استان گفت: آمار مبتلایان رو به افزایش است و شواهد نشان می‌دهد چرخه انتقال این بیماری در بندرعباس فعال شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است