کد خبر : 285379
انتشار : 2024/02/24 - 13:06
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مردی که همسرش را سلاخی کرد؛ وقتی بنگ می‌کشم از درون و ذات افراد مطلع می‌شوم!

روز ‎شنبه بیست ویکم بهمن گذشته،جوان تبعه افغانستان که از چندین سال قبل و به طور غیر مجاز در مشهد زندگی می کرد، کارد سلاخی را بیرون کشید و ناگهان به سوی همسر 18ساله اش حمله ور شد و او را هدف ضربات کاردی قرارداد که دقایقی قبل خریده بود.

مردی که همسرش را سلاخی کرد؛ وقتی بنگ می‌کشم از درون و ذات افراد مطلع می‌شوم!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خراسان نوشت: روز ‎شنبه بیست ویکم بهمن گذشته،جوان تبعه افغانستان که از چندین سال قبل و به طور غیر مجاز در مشهد زندگی می کرد، کارد سلاخی را بیرون کشید و ناگهان به سوی همسر 18ساله اش حمله ور شد و او را هدف ضربات کاردی قرارداد که دقایقی قبل خریده بود.

اطرافیان وی با دیدن این صحنه دلخراش،بلافاصله با نیروهای امدادی تماس گرفتند و زن جوان را به بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد انتقال دادند اما تلاش کادر درمانی برای نجات وی به نتیجه نرسید و او درحالی جان سپرد که ضارب از خانه فرارکرده بود.

دقایقی بعد ضارب با سر و وضعی خون آلود دوباره به خانه اش بازگشت تا اگر همسرش زنده مانده است او را به قتل برساند اما درحالی به چنگ قانون افتاد که برادران و نزدیکانش نیز با شنیدن این جنایت تکان دهنده،به محل حادثه آمده بودند.

پس از اعتراف صریح متهم به قتل همسر18ساله اش، وی برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت و مقدمات بازسازی صحنه قتل فراهم شد و متهم 23ساله به محل وقوع جنایت انتقال یافت .

متهم این پرونده خودش را نصرالله معرفی کرد و گفت: درافغانستان به دنیا آمدم اما از سال 90 به مشهد آمدم و با جمع آوری ضایعات و فروش آن ها زندگی می کردم تا این که دو سال قبل ازدواج کردم اما داستان های دیگری دارم که باید آن ها را بیان کنم. من وقتی بنگ می کشم از درون و ذات افراد مطلع می شوم! به همین خاطر هم فهمیدم که همسرم به من خیانت می کند! زمانی که قلبم تکان می خورد همه چیز را می فهمم و ندای قلبم را می شنوم! این بود که چیزهایی را از قلب همسرم بیرون کشیدم!سپس رفتم یک کارد سلاخی به قیمت 230هزار تومان خریدم و به خانه بازگشتم. مادر همسرم مرا در سرکوچه دید و با مادرم تماس گرفت اما من به خانه رفتم و ناگهان با کارد به همسرم حمله کردم و 3 ضربه به او زدم. بعد هم از خانه بیرون رفتم ولی با خودم فکر کردم شاید هنوز نمرده باشد به همین خاطر دوباره به خانه ام بازگشتم که برادرانم را دیدم وآن ها مرا کتک زدند که در همین هنگام نیز ماموران مرا دستگیر کردند.

 با پایان بازسازی صحنه جنایت ،این متهم بی رحم ،با دستور قاضی محمود عارفی‎راد روانه زندان شد تا بررسی های تخصصی بیشتری در این باره صورت گیرد.
اخبار مرتبط:
قوه قضائیه: از اول مهر ارجاع پرونده‌ها هوشمند می‌شود
قوه قضائیه: از اول مهر ارجاع پرونده‌ها هوشمند می‌شود

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: اول مهرماه سال ۱۴۰۵، «ارجاع پرونده»، در سراسر کشور هوشمند خواهد شد.

دادگاه برای «حسن یونسی» حکم صادر کرد
دادگاه برای «حسن یونسی» حکم صادر کرد

حسن یونسی اعلام کرد شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب او را به سه سال حبس، پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی، منع فعالیت در فضای مجازی و ضبط تلفن همراه محکوم کرده است.

نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است