کد خبر : 284844
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۳ - 10:21
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حضرتی: مدرس و مصدق از مجلس رضاخان بیرون آمدند

محبوب حضرتی گفت: خانه امن فعلی گروه‌های تمامیت‌خواه باید ناامن شود. باید صدایی در مجلس باشد که بتوان یکدستی اقتدارگراها را از میان برد. حداقل مردم باید بدانند در خانه ملت و در پس جلسات کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف چه می‌گذرد.

حضرتی: مدرس و مصدق از مجلس رضاخان بیرون آمدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اعتماد با محبوب حضرتی، کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از تهران گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌‌خوانید:

  • با رای ندادن و غیبت در انتخابات، نمی‌توان تغییرات را تحقق بخشید.
  • خانه امن فعلی گروه‌های تمامیت‌خواه باید ناامن شود. باید صدایی در مجلس باشد که بتوان یکدستی اقتدارگراها را از میان برد. حداقل مردم باید بدانند در خانه ملت و در پس جلسات کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف چه می‌گذرد.
  • اگر مجلس یکدست در اختیار طیف‌های تندرو و تمامیت‌خواه قرار بگیرد، شک نکنید، تصمیماتی می‌گیرند و سیاست‌هایی را اجرایی می‌کنند که برخلاف منافع مردم خواهد بود. در این صورت دیگر نگرانی از تصویب طرح صیانت و حجاب و عفاف و …نخواهند داشت، چون صدای متفاوتی نیست که افکار عمومی را در جریان تصمیمات و برنامه‌های تمامیت‌خواه‌ها قرار دهد.
  • ایرانیان انتخابات و پارلمان را به سادگی به دست نیاورده‌اند که به سادگی بخواهند آن را از دست دهند و در اختیار تمامیت‌خواهان قرار دهند.
  •  فراموش نکنید از مجلسی که رضاشاه تلاش می‌کرد آن را تحت سیطره خود بگیرد، چهره‌های مصلحی چون مدرس و مصدق و…بیرون آمدند. منظورم این است که در بزنگاه‌های فشار و تلاش اقتدارگرایان برای خالص‌سازی و یکدست‌سازی هم می‌توان دستاوردهایی به نفع مردم و کشور خلق کرد.
  • باید تلاش کنیم صدای بی‌صدایان و قدرت بی‌قدرتان باشیم.
  •   هر سال دستمزد حقوق بگیران، کارگران و بازنشستگان بین ۱۸تا ۲۰درصد افزایش می یابد، این در حالی است که نرخ تورم در ایران در خوش بینانه ترین حالت بالای ۴۰درصد است.
  •  در گذشته، میزان درخواست های مهاجرت در هر روز ۱۰الی ۲۰نفر بود، اما امروز این آمار به بیش از ۱۰۰نفر در هر روز رسیده است.
  •  جدا از شفاف سازی امور و جلوگیری از تبعیض ها و مفاسد که از طریق گردش آزاد اطلاعات و آزادی رسانه‌ها ایجاد می شود، مشکلاتی چون صندوق های بازنشستگی، محیط زیست،آب، اشتغال و…باید در دستور کار برنامه‌ریزی ها قرار بگیرد.
اخبار مرتبط:
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند

برخی موضوعات از جمله میزان حقوق و مزایای دریافتی نمایندگان مجلس، برای جامعه از جذابیت خاصی برخوردار است

علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: سفر ترامپ به خاورمیانه سفری کم‌سابقه است زیرا در چند دهه اخیر سابقه نداشته است که رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود.

قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود
قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: شاید استراتژی ایران و آمریکا این باشد تا یک زمانی که لازم می دانند مذاکرات را ادامه دهند، به این امید که شرایط عوض شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است