کد خبر : 284511
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۱ - 12:40
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

هشدار حوثی‌ها به اتحادیه اروپا: با آتش بازی نکنید

محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن بامداد سه‌شنبه در واکنش به آغاز مأموریت دریایی اتحادیه اروپا در دریای سرخ خطاب به این کشورها گفت که با آتش بازی نکنند.

هشدار حوثی‌ها به اتحادیه اروپا: با آتش بازی نکنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن بامداد سه‌شنبه در واکنش به آغاز مأموریت دریایی اتحادیه اروپا در دریای سرخ خطاب به این کشورها گفت که با آتش بازی نکنند.

محمدعلی الحوثی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: با آتش بازی نکنید و از انگلیس عبرت بگیرید. نیازی به حمایت از شیطان آمریکایی برای محافظت از (رژیم) اسرائیل ندارید که بتواند بدون مزاحمت مردم غزه را نابود کند.

وی افزود: ناوبری بین المللی ایمن است. حضور شما نظامی شدن دریا را افزایش داده است، ناوبری بین المللی را هدف قرار می‌دهد و زنجیره تامین مواد غذایی برای فروشگاه‌های کشورهایتان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

اتحادیه اروپا روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای از آغاز ماموریت دریایی این اتحادیه در دریای سرخ موسوم به «آسپیدس» خبر داد و تاکید کرد که هدف از این عملیات فقط دفاعی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
رئیس دولت سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم
رئیس دولت سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم

«احمد الشرع» رئیس دولت سوریه گفت: به امضای یک توافق با اسرائیل نزدیکیم. احتمال دارد این توافق در روزهای آینده به امضا برسد. توافق در دست بررسی مشابه توافق سال ۱۹۷۴ خواهد بود.

رئیس سابق موساد: چارلی کرک را ما نکشتیم
رئیس سابق موساد: چارلی کرک را ما نکشتیم

رئیس سابق موساد : به خدا ما چارلی کرک رو نکشتیم

آمریکا سومین شناور ونزوئلایی را منهدم کرد
آمریکا سومین شناور ونزوئلایی را منهدم کرد

ترامپ در شبکه اجتماعی خود تروث سوشال اعلام کرد که این حمله، یک شناور که در حوزه مسئولیت فرماندهی جنوبی ایالات متحده فعال بود را هدف گرفت و سه سرنشین آن کشته شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است