کد خبر : 284479
انتشار : 2024/02/20 - 09:33
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه هم میهن:حتی اگر اختلاف اصولگرایان بر سر لیستها تمام شود، دعوا بر سر رئیس مجلس بعدی جدی است

جدال خانوادگی بین اصول‌گرایان در جریان است و رگه‌هایی از این نبرد درون‌جریانی به‌خوبی قابل مشاهده است.

روزنامه هم میهن:حتی اگر اختلاف اصولگرایان بر سر لیستها تمام شود، دعوا بر سر رئیس مجلس بعدی جدی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه هم میهن نوشت: ممکن است آنها به سمت‌وسویی بروندکه رازهای مگو را درباره هم بگویند تا بتوانند از سبد رای خودی‌ها سهم بیشتری را به‌دست آورند و حریف داخلی خود را شکست دهند.

تا به امروز انتشار لیست مجزا توسط ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی یا همان امناء قطعی است اما ابهام درباره این است که لیست‌های اصولگرایی دو و یا سه لیست خواهند بود؟ ابهام در این میان درباره شورای ائتلاف و شورای وحدت است که آیا آنها لیست مشترک خواهند داد یا خیر.

البته نشانه‌ها بر این اساس است که سرانجام شورای ائتلاف و شورای وحدت به اشتراک خواهند رسید و به صورت مجزا لیست نمی‌دهند، هرچند شاید در این میان مدلی که اسدالله بادامچیان ارائه کرده از سوی شورای ائتلاف و شورای وحدت عملیاتی شود و شاهد لیست 20نفره مشترک از سوی آنها باشیم و 10 گزینه دیگر به صورت مجزا توسط آنها معرفی شوند.

اما نکته مهم این است که این نبرد درون‌خانوادگی تنها مخصوص به روز یازدهم اسفند نیست و سرآغازی برای اتفاقات مجلس دوازدهم و در خردادماه 1403 خواهدبود. زمانی که بحث انتخاب رئیس جدید قوه مقننه، به جریان بیفتد، این نبرد خانوادگی که چند وقت است آغاز شده، با گستردگی بیشتری ادامه خواهد داشت و تلاش‌ها برای به کرسی نشاندن فرد مطلوب در آن عرصه دنبال می‌شود. شاید آنجا دیگر دوتکه‌ای در کار نباشد و شاهد نبردی سه‌جانبه برای رسیدن به ریاست مجلس باشیم؛ جایی که احتمالاً رقابت داغ بین محمدباقر قالیباف و محمدرضا باهنر به جریان می‌افتد و البته گزینه مطلوب «امناء» هم در این رقابت حضور خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرقت کابل‌های مخابراتی اعلام کرد این سرقت‌ها سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان به مخابرات خسارت وارد کرده و در برخی موارد با سرقت یک کابل، ارتباط حدود ۶ هزار مشترک قطع می‌شود.

ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران

نتانیاهو در مصاحبه فاکس نیوز مدعی شد: ایران مستقیم یا غیرمستقیم به ما حمله کند پاسخ شدید می‌دهیم.

شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد
شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد

یک منبع بلندپایه ایرانی می‌گوید که اگر واشنگتن به توقف حملات خود ادامه دهد، ما نیز حملات خود را متوقف خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است