کد خبر : 283782
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ - 14:45
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فعال اصلاح‌طلب: قطعاً از علی مطهری حمایت می‌کنیم

جوادی‌حصار گفت: درمورد موضع چهار حزب کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان می‌توان به این ترتیب گفت که هنوز به لیست نرسیدیم اما امکان دارد افرادی باشند که بخواهیم از آنها حمایت کنیم و اگر قرار باشد از افرادی حمایت کنیم قطعاً مطهری یکی از آن افراد است.

فعال اصلاح‌طلب: قطعاً از علی مطهری حمایت می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدصادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی با خبرآنلاین گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید

  • قطعاً، مطهری، یکی از شخصیت‌های مورد نظر حزب اعتماد ملی است. بنابراین درمورد موضع چهار حزب کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان می‌توان به این ترتیب گفت که هنوز به لیست نرسیدیم اما امکان دارد افرادی باشند که بخواهیم از آنها حمایت کنیم و اگر قرار باشد از افرادی حمایت کنیم قطعاً مطهری یکی از آن افراد است.
  • خاتمی از مواضع انتخاباتی جبهه اصلاحات حمایت کرد.
اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است