کد خبر : 283691
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - 21:48
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

دومین نامه روحانی به شورای نگهبان برای اعلام دلایل ردصلاحیت

دومین نامه روحانی به شورای نگهبان برای اعلام دلایل ردصلاحیت حسن روحانی پس از بی‌جواب ماندن نامه اول، صبح امروز دومین نامه خود برای اعلام دلایل ردصلاحیتش در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به شورای نگهبان ارسال کرد. روحانی دو هفته پیش اولین نامه خود را ارسال کرد و خواستار اعلام دلایل شورای نگهبان شد که با توجه به عدم دریافت پاسخ امروز دومین نامه را ارسال کرد.

دومین نامه روحانی به شورای نگهبان برای اعلام دلایل ردصلاحیت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام‌ حسن روحانی پس از بی‌جواب ماندن نامه اول، صبح امروز دومین نامه خود برای اعلام دلایل ردصلاحیتش در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به شورای نگهبان ارسال کرد.

روحانی دو هفته پیش اولین نامه خود را ارسال کرد و خواستار اعلام دلایل شورای نگهبان شد که با توجه به عدم دریافت پاسخ امروز دومین نامه را ارسال کرد.
او پس از اعلام نظر منفی شورای نگهبان برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان پس از سه دوره نمایندگی مردم سمنان و تهران در این مجلس، روز چهارم بهمن‌ماه در بیانیه‌ای از شورای نگهبان خواست دلایل ردصلاحیت خود را با مردم در میان بگذارند.
اخبار مرتبط:
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد

مهدی کروبی گفت: از آقای اژه‌ای مصرّانه می‌خواهم به دو پرونده «پخشان عزیزی» و «شریفه محمدی» توجه ویژه‌ای کنند و از اختیارات قانونی‌شان در ماده ۴۷۷ استفاده کنند.

فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند
فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند

نماینده ادوار مجلس گفت: فقدان سازوکار امنیت منطقه‌ای در ایران، باعث شده که تحولات جدید خاورمیانه سودی را عاید ایران نکند و لذا حتما دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید برای تنظیم این سازوکار، گام‌های فوری بردارد. آقای لاریجانی ظرفیت انجام این اقدامات را دارد، به شرط اینکه بتواند در زمینه هسته‌ای تابوشکنی و منافع ملی را از منافع ضدملی جدا کند.

رسایی: درخواست ۹۰ نماینده برای جلسه تشکیل جلسه فوق‌العاده با مخالفت رئیس مجلس روبرو شد
رسایی: درخواست ۹۰ نماینده برای جلسه تشکیل جلسه فوق‌العاده با مخالفت رئیس مجلس روبرو شد

حمید رسایی نماینده مجلس دوازدهم به انتقاد از محمد باقر قالباف رئیس مجلس پرداخت. رسایی نوشت: ۹۰ نماینده مجلس درخواست برگزاری جلسه فوق‌العاده را ارائه کرده‌اند، اما رئیس مجلس همچنان با این درخواست مخالفت می‌کند. وی افزود که تعطیلی فعلی مجلس بی‌قصد تلقی نمی‌شود

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است