کد خبر : 283408
انتشار : 2024/02/13 - 10:13
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

روسیه آماده صلح با اوکراین است

مجری مشهور آمریکایی یک هفته بعد از مصاحبه خود با ولادیمیر پوتین مدعی شد رئیس جمهور روسیه برای آنچه او یک «مصالحه جدی» بر سر اوکراین خواند آماده است.

روسیه آماده صلح با اوکراین است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: تاکر کارلسون، مجری مشهور آمریکایی که سه شنبه هفته گذشته مصاحبه مشهوری را با «ولادیمیر پوتین» در شهر مسکو انجام داد گفت رئیس جمهور روسیه حاضر به انجام یک «مصالحه جدی» بر سر اوکراین است.

این مجری مشهور آمریکایی مصاحبه جنجالی خود با ولادیمیر پوتین را بامداد جمعه منتشر و اعلام کرد ویدئوی این مصاحبه که بیش از ۲ ساعت است روز سه‌شنبه هفته پیش در مسکو، پایتخت روسیه ضبط شده است

این نخستین مصاحبه پوتین با یک خبرنگار غربی از زمانی که روسیه در فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین حمله کرد است.

به نوشته پایگاه «نیوزویک»، تاکر کارلسون در ضمن جلسه بحث و مناظره در محل «اجلاس دولت‌های جهان» در شهر دبی امارات گفت: «رهبران تمامی کشورهای جهان، شاید به جز ایالات متحده آمریکا در دوره جهان تک قطبی، به دلیل ماهیت شغلشان مجبور به سازش هستند. سازش بخشی از کار آنها است. موضوع دیپلماسی نیز همین است. و او (ولادیمیر پوتین) نیز یکی از همین رهبران است.»

این مجری آمریکایی گفت که صحبت‌های دیگری خارج از زمان ضبط مصاحبه با پوتین داشته اما محتوای آنها را فاش نکرد.

رئیس جمهور روسیه در حین مصاحبه با کارلسون گفت روسیه هرگز گفتگو بر سر اوکراین را رد نکرده است اما بعد از مختل شدن مذاکرات مارس 2022 در شهر استانبول دیگر اولین گام را برای مذاکرات برنخواهد داشت.

رئیس جمهور روسیه همچنین در ضمن مصاحبه با کارلسون غرب را متهم کرد به اینکه کی‌یف را برای خارج شدن از مذاکرات قبلی دو کشور تحت فشار گذاشته و «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین از بعد از آن زمان دیگر حاضر به مذاکره برای صلح نشده است.

تاکر کارلسون در محل اجلاس دبی همچنان که به سوال «عماد الدین ادیب»، یک خبرنگار مصری درباره تمایل پوتین به توافق صلح برای پایان دادن به جنگ در اوکراین پاسخ می داد هشدار داد تمایل پوتین برای مصاحبه در صورت ادامه یافتن جنگ ممکن است کمتر شود.

او ادامه داد: «او به وضوح دارد در موضعش سر‌سخت‌تر می‌شود. غرب، روسیه را رد کرده است. پوتین می‌خواهد از این جنگ خارج شود اما او قرار نیست در صورتی که این جنگ هر چه طولانی‌تر شود، بیشتر از مذاکرات استقبال کند.»

اخبار مرتبط:
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم

رئیس ستاد ارتش اسرائیل اعلام کرد اوضاع از چندین جهت بی‌ثبات است و ما در ایام اعیاد یهودی در آماده‌باش کامل هستیم.

آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد
آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که فروش احتمالی مهمات حمله مستقیم مشترک با برد توسعه‌یافته (JDAM-ER) به عربستان سعودی را با ارزش برآوردی ۵ میلیارد دلار تأیید کرده است.

رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد
رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد

رابرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان و پسرش، سدراک، به عنوان بخشی از تحقیقات جنایی که توسط کمیته مبارزه با فساد انجام شده، بازداشت شده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است