کد خبر : 282873
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - 16:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واعظ آشتیانی: جاه‌طلبی و سهم‌خواهی باعث شده اصولگرایان به وحدت نرسند

فعال سیاسی اصولگرا گفت: من متأسفم که جریان اصولگرایی تا اینجای کار نتوانسته به وحدت و انسجام برسد. این وضعیت نشان می‌دهد جاه‌طلبی و سهم‌خواهی جای خودش را با وحدت و منافع مردم عوض کرده است و این خوب نیست.

واعظ آشتیانی: جاه‌طلبی و سهم‌خواهی باعث شده اصولگرایان به وحدت نرسند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: وحدت اصولگرایی اصلی است که اگر محقق نشود، هیچ بعید نیست اصولگرایان نتوانند به پیروزی حداکثری در انتخابات یابند؛ این در حالی است که حالا که کمتر از یک ماه به انتخابات باقی است هنوز زمینه‌های وحدت اصولگرایان و ارائه لیست واحد از سوی آنها دیده نمی‌شود.

امیررضا واعظ آشتیانی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع گفت: «من متأسفم که جریان اصولگرایی تا اینجای کار نتوانسته به وحدت و انسجام برسد. این وضعیت نشان می‌دهد جاه‌طلبی و سهم‌خواهی جای خودش را با وحدت و منافع مردم عوض کرده است و این خوب نیست. ما باید به وحدت و انسجام می‌رسیدیم و باتوجه به اینکه وقت محدودی تا انتخابات باقی است امید دارم هرچه سریع‌تر وحدت رخ دهد. اگر تعدد لیست در اصولگرایان وجود داشته باشد هم باید درون‌جناحی رقابت کنند و هم با گروه‌های دیگر خارج از اصولگرایی رقابت داشته باشند اما در آن سو، اصلاح‌طلبان یک رقیب دارند و آن مجموعه اصولگرایی است».

او ادامه داد: «واقعیت این است مردم از شرایط کنونی رضایت ندارند و اگر وحدت به دست نیاید بر مشارکت حداکثری هم تأثیر منفی می‌گذارد و حتی در شهرستان‌ها هم تأثیر منفی خواهد داشت.. اگر منوال همین باشد احتمال می‌رود که حتی کسانی که علاقه‌مند به جبهه اصولگرایی هستند، در رأی خود تردید کنند. قشر خاکستری هم وقتی می‌بینند جریانات سیاسی خودشان با خودشان تفاهم ندارند و مدام اختلاف دارند، برای شرکت در انتخابات بی‌میل می‌شود زیرا می‌گوید اینها برای سهم‌خواهی آمده‌اند، نه برای خدمت به مردم».

این فعال سیاس همچنین بیان کرد: «همه باید اقداماتی انجام دهیم تا زمینه حضور مردم در انتخابات فراهم شود اما اگر در مسیری خلاف وحدت حرک شود، نمی‌شود دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت حداکثری را محقق کرد. همه باید درک کنند که منافع مردم بر منافع تشکیلات‌های سیاسی اولویت دارد. اگر اصولگرایان به وحدت نرسند، چوبی خواهیم خورد باعث حسرت همیشگی‌مان در آینده می‌شود».

واعظ آشتیانی در پایان گفت: «اصلاح‌طلبانی که می‌خواهند وارد انتخابات شوند، فضای رقابت را گرم نگه خواهند داشت که خوب است اما آنها از واژه ردصلاحیت‌ها هم استفاده ابزاری می‌کنند و می‌گویند چرا همه ما تأیید نشدند که خودشان هم می‌دانند شورای نگهبان نمی‌تواند مرِّ قانون را نادیده بگیرد. هم‌زمان به جدیت وارد انتخابات هم شده‌اند. تحلیل آنها این است که باتوجه به افتراق اصولگرایان می‌توانند کرسی‌هایی را در مجلس به دست آورند».

اخبار مرتبط:
صادق زیباکلام: مسئولیت‌ناپذیری و پاسخگو نبودن، مهمترین ویژگی دولتِ رئیسی است
صادق زیباکلام: مسئولیت‌ناپذیری و پاسخگو نبودن، مهمترین ویژگی دولتِ رئیسی است

استاد دانشگاه تهران گفت: ویژگی مهم دیگری که در این دولت دیده می‌شود، مخالفت با جریانات آزادی‌خواه و دموکراسی‌خواه بوده و اینکه همه مشکلات را به گذشتگان نسبت دهند. در واقع مسئولیت‌ناپذیری و پاسخگو نبودن، مهمترین ویژگی دولت آقای رئیسی است و هیچ طرح و برنامه‌ای از ابتدای این دولت وجود نداشت که عده‌ای براساس آن بگویند درباره مسائل مختلف بعد از مطالعه، برنامه‌ریزی، همفکری با دانشگاهیان و مدیران با تجربه وعده‌هایی را مطرح کنند.

رئیسی: اغتشاشات خیابانی راه انداختند و تحریم کردند، ولی زهی خیال باطل / در عملیات وعده صادق دماغ دشمن را به خاک مالیدیم
رئیسی: اغتشاشات خیابانی راه انداختند و تحریم کردند، ولی زهی خیال باطل / در عملیات وعده صادق دماغ دشمن را به خاک مالیدیم

سید ابراهیم رئیسی گفت: برخی می خواستند در کشور اعلام کنند که باید سایه جنگ را کوتاه کرد و روی موشک و توان نطامی خود معامله کرده و برجام ۲ و ۳ را روی میز بگذاریم، ولی رهبری گفتند برجام ۱ چه شد که ۲ و ۳ را روی میز بگذارید و موشک قابل معامله نیست. در عملیات وعده صادق دیدید چگونه دماغ دشمن به خاک مالیده شد. گفتمان ما عقلانیت انقلابی است نه دیپلماسی التماسی.

محمد مهاجری: رئیسی تنها کاری که می‌کند این است که کاغذی را که به دستش می‌دهند،‌ می‌خواند
محمد مهاجری: رئیسی تنها کاری که می‌کند این است که کاغذی را که به دستش می‌دهند،‌ می‌خواند

تحلیلگر سیاسی اصولگرا به گفت: «صحبت رئیس‌جمهور با رسانه ملی به‌صورت کلی مسئله‌ای نادرست نیست اما اینکه این رسانه به مثابه یک تریبون یک‌‌طرفه و بدون چالش برای بیان گفته‌های رئیس‌جمهور باشد، نه برای شخصیت رئیس‌جمهور امتیازی محسوب می‌شود و نه برای صداوسیما به لحاظ شأن حرفه‌ای و رسانه‌ای ارزشی به حساب می‌آید.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است