کد خبر : 281950
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ - 10:52
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان:

هیچ گونه محدودیتی برای فروش قرص نان به عموم مردم وجود ندارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: هیچ گونه محدودیتی برای فروش قرص نان به عموم مردم وجود ندارد.

هیچ گونه محدودیتی برای فروش قرص نان به عموم مردم وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود حقیقت سرشت در حاشیه هفتاد و ششمین کارگروه ساماندهی و مدیریت گندم، آرد و نان استان اصفهان اظهار کرد: در این نشست چگونگی فرایند تولید آرد و نان کامل در استان، کیفیت آرد و نان تولید شده در استان، چگونگی شناسنامه دار کردن نان‌های عرضه شده در سوپرمارکت‌ها، مشکلات و نقاط ضعف و قوت سامانه‌های مرتبط با حوزه آرد و نان مورد بررسی قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: همچنین با حضور تمامی اعضا دستگاه‌های اجرایی و نظارتی تأکید شد هیچ گونه محدودیتی جهت فروش قرص نان به عموم مردم وجود ندارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان عنوان کرد: تمامی خبازان موظف به رعایت ساعات پخت نان و همچنین رعایت قیمت‌های مصوب هستند و در صورت تخلف، دستگاه‌های نظارتی و اصناف مربوطه طبق ضوابط و مقرارت با متخلفان برخورد خواهند کرد.

حقیقت سرشت عنوان کرد: همچنین مقرر شد پیگیری لازم برای درخواست اتحادیه نانوایان سنتی و فانتزی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط در اسرع وقت بررسی و نتیجه در نشست آینده کارگروه ارائه شود.

اخبار مرتبط:
ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد
ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بر لزوم رسیدگی به دغدغه‌های کشاورزان و تأمین منابع آبی و سوختی تأکید کرد.

تحولات مثبت در شهرستان‌های غرب استان با همت استاندار اصفهان
تحولات مثبت در شهرستان‌های غرب استان با همت استاندار اصفهان

نماینده مردم چادگان، فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری استان اصفهان به بررسی پیشرفت‌های اخیر در شهرستان‌های غربی پرداخت.

۱۵۰۰ سرمایه‌گذار داخلی و خارجی به اصفهان می‌آیند
۱۵۰۰ سرمایه‌گذار داخلی و خارجی به اصفهان می‌آیند

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از برگزاری نخستین رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری در این استان با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جذب ۱۵۰۰ سرمایه‌گذار خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است