کد خبر : 281299
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ - 04:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

توقیف سواری لکسوس با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت

رئیس پلیس راه اصفهان گفت: سواری لکسوس با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در محور اصفهان-نایین متوقف شد.

توقیف سواری لکسوس با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت

به گزارش ساست خبری مدارا؛ علی مولوی، رئیس پلیس راه استان اصفهان اظهار داشت: یک دستگاه سواری لکسوس در محور اصفهان به نایین به علت سرعت غیرمجاز ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت، توسط تیم گشت نامحسوس پلیس راه نایین-اردکان توقیف و روانه پارکینگ شد.

به نوشته فارس؛ وی گفت: پلیس راه استان اصفهان توسط تیم‌های گشتی محسوس و نامحسوس، با رانندگانی که دارای سرعت‌های غیرمجاز و بحرانی هستند، بدون اغماض برابر قانون برخورد و خودروی آنها نیز از سه روز تا یک ماه توقیف می‌شود.

اخبار مرتبط:
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به جمعیت پنج میلیون و ۴۲۰ هزار نفری این استان گفت: جمعیت استان اصفهان بر مبنای سال ۱۴۰۴ در مقایسه با سرشماری سال ۱۳۹۵ رشد ۶ درصدی داشته است.

بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد
بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه از تصویب جدول پیشنهادی اصلاحی منضم به قرارداد مربوطه و پرداخت اقساط سررسید شده طرح قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان در شورای اقتصاد خبر داد.

بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است
بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: حجم فعلی مخزن در رتبه ۴۹ از ۵۴ سال گذشته قرار گرفته و خروجی سد نیز ۱۵ درصد کمتر از سال گذشته ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است