کد خبر : 281119
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۷ - 03:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان:

تاسیسات فاضلاب گلپایگان در صورت تأمین اعتبار تکمیل می‌شود

مدیرعامل آبفای استان اصفهان از پیگیری‌ برای اخذ تسهیلات ماده ۵۶ برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر گلپایگان به عنوان یکی از طرح های مصوب سفر رییس جمهوری به اصفهان خبرداد.

تاسیسات فاضلاب گلپایگان در صورت تأمین اعتبار تکمیل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین اکبریان با بیان اینکه اخذ تسهیلات ماده ۵۶ به منظور تأمین منابع مالی جهت احداث تصفیه خانه و اجرای شبکه فاضلاب شهرستان گلپایگان در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: با توجه به محدودیت اعتبارات ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور پیگیر استفاده از تمامی ظرفیت‌های قانون بودجه از قبیل بند ز تبصره ۴ قانون (ماده ۵۶ قانون الحاق) برای ایجاد طرح‌های فاضلاب در سطح استان هستیم.

به نوشته مهر؛ وی افزود: با توجه به اینکه ایجاد تأسیسات فاضلاب بسیار هزینه بر است، درصدد هستیم از تمامی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در قوانین و مقررات و بخش سرمایه گذاری در کشور استفاده کرده و در این راستا زمینه‌های مناسب برای مشارکت سرمایه گذاران داخلی به صورت فاینانس و بیع متقابل فراهم شده به طوری که تشویق بخش خصوصی و تعاونی جهت مشارکت در ایجاد تأسیسات فاضلاب در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های قانونی بودجه، موضوع ماده ۵۶ برای ایجاد تأسیسات فاضلاب گلپایگان گفت: احداث تصفیه خانه فاضلاب گلپایگان پس از عقد تفاهم نامه با بانک عملیاتی خواهد شد.

اخبار مرتبط:
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد
کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، حجم کنونی سد زاینده‌رود را ۳۷۱ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: ذخیره سد با کاهش ۶۲ درصدی نسبت به میانگین بلندمدت، تنها ۳۱ درصد پرشدگی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است