کد خبر : 280262
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - 12:17
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نیویورک تایمز: جمهوری اسلامی برای تخلیه خشم خودش موشک‌پراکنی کرد

روزنامه آمریکا ادعایی عجیب را درباره موشک‌پرانی های اخیر ایران در منطقه مطرح کرد.

نیویورک تایمز: جمهوری اسلامی برای تخلیه خشم خودش موشک‌پراکنی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه دنیای اقتصاد به نقل از نیویورک تایمز پشت‌پرده موشک‌پرانی‌های اخیر ایران را بررسی کرده است.

روزنامه نیویورک‌تایمز در تحلیلی با اشاره به اینکه اقدامات نظامی اخیر ایران به‌دلیل برد و دقت موشک‌های استفاده‌شده در آن مورد توجه مقامات غربی و اسرائیلی قرار گرفته است، هدف از این عملیات‌ها را تقویت بازدارندگی و نمایش قدرت و تسلیحات پیشرفته ایران دانست.

این روزنامه افزوده است: دیپلمات‌ها و کارشناسان بر این عقیده هستند که تمایل ایران به شلیک موشک‌ها تا حدی ناشی از تخلیه خشم، بخشی برای هشدار و تا حدودی هم فروش به مشتریان آینده باشد.

اخبار مرتبط:
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش: در دفاع مقدس ۱۲ روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده در صورت نیاز، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سرباز مسلمان را به دنیا نشان می‌دهیم.

وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم
وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم

وزارت خزانه‌داری آمریکا، دو ایرانی و بیش از ده‌ها فرد و شرکت در هنگ‌کنگ و امارات متحده عربی را روز سه‌شنب به دلیل هماهنگی و فعالیت در انتقال‌های رمزارزی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار از فروش نفت تحریم کرد.

تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض
تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در سفر به ریاض با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است