کد خبر : 279913
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - 16:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عبدالله مؤمنی به زندان رفت

عبدالله مومنی فعال سیاسی اصلاح طلب، صبح امروز راهی زندان اوین شد.

عبدالله مؤمنی به زندان رفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسانه‌ها نوشتند که عبدالله مؤمنی، کنشگر سیاسی و جامعه‌شناس که پیش‌تر به اتهام شرکت و سخنرانی در همایش آنلاین “گفتگو برای نجات ایران” به «فعالیت تبلیغی علیه نظام» متهم و به یکسال زندان محکوم شده بود برای اجرای حکم روانه زندان شد. مومنی در جریان جنبش سبز نیز ۵ سال زندانی شد.

اخبار مرتبط:
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش: در دفاع مقدس ۱۲ روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده در صورت نیاز، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سرباز مسلمان را به دنیا نشان می‌دهیم.

وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم
وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم

وزارت خزانه‌داری آمریکا، دو ایرانی و بیش از ده‌ها فرد و شرکت در هنگ‌کنگ و امارات متحده عربی را روز سه‌شنب به دلیل هماهنگی و فعالیت در انتقال‌های رمزارزی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار از فروش نفت تحریم کرد.

تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض
تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در سفر به ریاض با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است