کد خبر : 279507
انتشار : 2024/01/15 - 17:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: وزیر اقتصاد نمی‌داند در شستا چه خبر است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: اینکه در یک اتاق شیشه‌ای نیستیم مشکل ایجاد می‌کند. مثلا وزیر اقتصاد و دارایی ما نمی‌داند در شستا چه خبر است، نمی‌داند دستگاه‌های اجرایی و دولتی چه قدر درآمد دارد.

نماینده مجلس: وزیر اقتصاد نمی‌داند در شستا چه خبر است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: کمال علیپور، نماینده قائمشهر و عضو کمیسیون عمران مجلس، درباره نقش نهادهای نظارتی در پرونده‌های فساد گفت: «الحمدالله قوه قضاییه و دستگاه‌های اجرایی با فساد مبارزه می‌کنند. هر چه چشم‌های بینا در کشور بیشتر باشد، قطعا برای گزارش‌های فساد بهتر خواهد بود. به هر حال باید بپذیریم که در دستگاه‌های اجرایی و اقتصادی تمام دنیا ممکن است انحرافاتی به وجود بیاید اما مهم این است که به موقع ورود پیدا کنند.»

وی ادامه داد: «دستگاه‌های نظارتی همچون دستگاه‌های امنیتی و حتی حراست و بازرسی‌ها باید جلوی انحرافات را بگیرند چراکه در غیر اینصورت معضل می‌شود. به نظر می‌رسد نظارت به هنگام ما ضعیف است. بنده در سازمان بازرسی کار کرده‌ام و همیشه به دوستان می‌گفتم که ما برای مچ‌گیری نیامده‌ایم بلکه آمده‌ایم تا کمک کنیم که انحراف پیدا نکنند. قطعا سازمان بازرسی، دستگاه‌های امنیتی، نظارتی و حراست‌ باید همزمان نظارت کنند و جلوی انحراف را بگیرند.»

علیپور در پاسخ به اینکه چه قدر این پرونده‌های فساد به مشکل در ساختار اقتصاد کشور مربوط می‌شود، گفت: «یکی از مهم‌ترین موضوعات کشور، بحث اصلاح ساختاری اقتصاد کشور است. اینکه شفاف و یک پنجره باز برای مردم نیست و در اتاق شیشه‌ای نیستیم مشکل ایجاد می‌کند. مثلا وزیر اقتصاد و دارایی ما نمی‌داند در شستا چه خبر است، نمی‌داند دستگاه‌های اجرایی و دولتی چه قدر درآمد دارد. اگر درآمدها مشخص شود، قطعا چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.»

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است