کد خبر : 279275
انتشار : 2024/01/14 - 12:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فعال اصولگرا: اصطلاح‌طلبان با ریشه راه خود را ازحجاریان جدا کنند

واعظ‌آشتیانی گفت: افرادی امثال حجاریان و طیف‌های دنباله‌روی آنها گفتمان‌شان نخ‌نما شده است و موضوع تازه‌ای برای گفتن ندارند. آنها تصور می‌کنند می‌توانند بر آینده سرمایه‌گذاری کنند اما به آنها می‌گوییم شتر در خواب بیند پنبه‌دانه.

فعال اصولگرا: اصطلاح‌طلبان با ریشه راه خود را ازحجاریان جدا کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: امیررضا واعظ‌آشتیانی، فعال سیاسی اصولگرا گفت: «خود تئوریسین‌های اصلاحات هم می‌دانند پایگاهی در میان مردم ندارند. اتفاقات اخیر نشان داد، اصلاح‌طلبان مخاطب چندانی در جامعه ندارند و برای اینکه رسوایی‌شان علنی‌ نشد، عدم مشارکت را کلید زده‌اند زیرا می‌دانند اگر بیایند رأیی نخواهند داشت و حتی کسانی که در گذشته علاقه داشتند به اینها رأی دهند هم، اکنون تمایلی برای رأی‌دادن به اینها ندارند»

بخش هایی از گفت و گوی آشتیانی را در ادامه می خوانید:

 

  • اعتدال و بخش‌هایی از اصلاح‌طلبان می‌خواهند لیست دهند که حتما فضای انتخابات را رقابتی می‌کنند. اخیرا هم که آقای محصولی، دبیرکل پایداری، گفت احتمال لیست واحد وجود دارد، به نظر می‌رسد اصولگرایان بتوانند به ائتلاف برسند.
  • اصلاح‌طلبان روی عدم ائتلاف اصولگرایان حساب باز کرده‌ بودند و اگر ائتلاف در میان اصولگرایان شکل بگیرد، مواضع اصلاح‌طلبان تندتر می‌شود. هرچه اصولگرایان ید واحد شوند، عقب‌نشینی اصلاح‌طلبان بیشتر می‌شود.
  • افرادی امثال حجاریان و طیف‌های دنباله‌روی آنها گفتمان‌شان نخ‌نما شده است و موضوع تازه‌ای برای گفتن ندارند. آنها تصور می‌کنند می‌توانند بر آینده سرمایه‌گذاری کنند اما به آنها می‌گوییم شتر در خواب بیند پنبه‌دانه.
  • واقعیت این است که رادیکال‌های اصلاحات که عمدتا پیرو حرف‌های همین دو شخصی مذکورند، عملا می‌خواهند بگویند اپوزیسیون شده‌ایم اما هم‌زمان می‌خواهیم در فضای سیاسی کشور استنشاق کنیم که طبیعی است جمع این دو حتما ممکن نیست.
  • آن دسته از اصلاح‌طلبانی که هنوز رگ و ریشه‌های انقلاب را قبول دارند باید حسابشان را از رادیکال‌ها جدا کنند. آنها حرف‌هایی می‌زنند که نفع عمومی نیست و از واژه اصلاحات سوءاستفاده می‌کنند. اگر شورای نگهبان را حذف کنند این می‌شود اصلاحات؟ یا افرادی که دارای محکومیت قضایی هستند را به صحنه انتخابات بیاورند، می‌شود اصلاحات؟ اینها دیگر اصلاح‌طلب هم نیستند و عملا در دایره اپوزیسیون تعریف می‌شوند.
اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است