کد خبر : 278756
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - 14:42
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کابل دزدی ۱۳هزارمتری از مترو!

سارقان از مترو 13 هزار متر کابل دزدیده و بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان خسارت وارد کردند.

کابل دزدی ۱۳هزارمتری از مترو!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: نماینده‌های حقوقی شرکت بهره‌برداری مترو درباره پرونده سرقت کابل از مترو می‌گویند: در ماه گذشته سرقت‌های فراوانی در خط یک مترو می‌شد سرقت کابل هواساز و هواکش. آن طور که بعداً متوجه شدیم شب‌ها سارقان از هواسازهای توی خیابان وارد می‌شدند یعنی قفل هواساز را شکسته یا حتی تعویض قفل می‌کردند و وارد ایستگاه مترو می‌شدند؛ بعد هم با قیچی‌های مخصوص کابل‌های هواکش و هواسازها را بریده و می دزدیدند؛ آن هم در بازه زمانی ۱۱ شب تا ۴ صبح که مترو حرکت نداشت و برق اصلی هم قطع بود. با توجه به مختل شدن کار هواساز و هواکش‌ها، سیستم مدام اخطار می‌داد و حرکت قطارها مختل می‌شد تا اینکه مأموران انتظامات مترو به یک ماشین شک کردند. آن ماشین چند شبی جلوی یکی از هواسازهای ایستگاه‌ مترو پارک بود.

پلیس آگاهی در خصوص این سرقت میگوید: سارقان در مجموع  ۱۳ هزار متر کابل دزدیده و بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان خسارت وارد کردند اما در واقع خسارت اصلی بیش از این است چرا که اینها یک مقدار کابل را بریده و می‌بردند اما ما برای آنکه سیستم وصل شود باید کل کابل را تعویض می‌کردیم. یعنی خسارت وارده خیلی بیش از این‌ها است.

اخبار مرتبط:
سخنگوی قوه قضاییه: ۱۱۱ پرونده در دادسرای تهران درباره تبلیغ و حمایت رژیم صهیونیستی در دادسرای تهران تشکیل شده است
سخنگوی قوه قضاییه: ۱۱۱ پرونده در دادسرای تهران درباره تبلیغ و حمایت رژیم صهیونیستی در دادسرای تهران تشکیل شده است

جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده های تشکیل شده در خصوص همکاری با اسرائیل گفت: درخصوص رژیم صهیونیستی تشکیل شده است. اکثر آنها تبلیغ و حمایت از این رژیم بوده است. در این خصوص 69 پرونده کیفرخواست صادر شده است و 9 مورد هنوز تعیین و تکلیف نشده است

مرد سَقزی، همسرش را زنده زنده در آتش سوزاند
مرد سَقزی، همسرش را زنده زنده در آتش سوزاند

زن ۳۵ ساله در محله بهارستان سقز به دست همسرش به آتش کشیده شد و جان خود را از دست داد.

سخنگوی قوه قضائیه: در پرونده «عباس ایروانی»، یکی از محکومین مفاسد اقتصادی، جعل نامه‌های منتسب به مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضائیه کشف شد
سخنگوی قوه قضائیه: در پرونده «عباس ایروانی»، یکی از محکومین مفاسد اقتصادی، جعل نامه‌های منتسب به مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضائیه کشف شد

جهانگیر گفت: پرونده مورد اشاره مربوط به یکی از محکومین پرونده‌های مفاسد اقتصادی (عباس ایروانی) است و در جریان آن، جعل نامه‌های منتسب به مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضائیه، دادستان کل کشور و آرای دادگاه‌های تجدیدنظر و دیوان عالی کشف شد و با تشکیل پرونده قضائی مشخص شد که یاسر حاتمی، حسین بینا، حسن رضا مهدوی و علی صحرایی هستند که با استفاده از اسناد جعلی و مانورهای متقلبانه، اقدام به کلاهبرداری شبکه ای ۷۰ میلیارد تومانی کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است