کد خبر : 278127
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - 09:26
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سردار قاآنی: اسرائیل در غزه شکست خورده، ترور می‌کند

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی به رئیس دفتر سیاسی حماس، شهادت «صالح العاروری» عضو ارشد این جنبش را تسلیت گفت.

سردار قاآنی: اسرائیل در غزه شکست خورده، ترور می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی به «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس، شهادت صالح العاروری، نایب‌رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله سه‌شنبه رژیم صهیونیستی به بیروت را به به گروه‌های مقاومت فلسطین تبریک و تسلیت گفت.

در پیام سردار قاآنی به هنیه که شبکه المیادین شامگاه شنبه آن را منتشر کرده، آمده است: «سپاه پاسداران شهادت شیخ صالح العاروری را به ۲ جنبش حماس و جهاد اسلامی و دیگر گروهای فلسطینی تبریک و تسلیت می گوید».

سردار قاآنی همچنین نوشته است: «جهان شاهد این خواهد بود که چگونه برادر شهید العاروری به کابوس رژیم کودک‌کش تبدیل خواهد شد. شهید العاروری پس از آن به شهادت رسید که در کارنامه درخشان خود طوفان الاقصی، انتفاضه اول و دوم و انتفاضه قدس را دارد».

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در پایان و با اشاره به شکست‌های میدانی رژیم صهیونیستی در فلسطین نوشته است: «العاروری در حالی به درجه شهادت نایل آمد که عرصه بر دشمن در کرانه باختری تنگ شده است و دشمن با ترور رهبران مقاومت سعی دارد از شکست سنگین خود در غزه و کرانه باختری بکاهد».

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است