کد خبر : 278120
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - 04:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

یک زندانی ورزشکار به همت گروه نجوا آزاد شد

زندانی غیرعمد ورزشکار اصفهانی به همت گروه نیکوکاری جامعه ورزش ایران آزاد شد.

یک زندانی ورزشکار به همت گروه نجوا آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برنامه آزاد کردن زندانی غیرعمد ورزشکار توسط گروه نجوا و پیش‌کسوتان ورزشی استان اصفهان امشب در اداره کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان برگزار شد.

به نوشته فارس؛ در این برنامه با حضور برخی از اعضای گروه نیکوکاری جامعه ورزش ایران (نجوا) یک زندانی غیرعمد ورزشکار اصفهانی به همت گروه نجوا و پیش‌کسوتان ورزش استان اصفهان آزاد شد.

علی‌رضا بابایی، مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان اصفهان شامگاه شنبه در برنامه حضور گروه نجوا در اصفهان اظهار داشت: در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در راستای آزاد کردن زندانیان غیرعمد افتاده است و در ماه مبارک رمضان بیشترین کمک‌های مردمی برای آزاد کردن زندانی در کشور توسط مردم اصفهان بوده است.

وی تصریح کرد: مردم اصفهان بسیار خیر بوده و بیشترین خیریه به نسبت جمعیت در اصفهان فعالیت می‌کند؛ برخی زندانیان از سر غیرت و جوانمردی و به دلیل عدم کنترل خشم به زندان افتاده‌اند، در این حوزه نیز امکان فعالیت‌های زیادی وجود دارد.

گروه فرهنگی جهادی نجوا وابسته به بنیاد نیکوکاری ورزش کشور با هدف انجام فعالیت‌های خیرخواهانه در زمینه کمک به آزادی مددجویان (ورزشکار) جرائم غیرعمد، تجهیز خانه‌های ورزش روستایی در مناطق کم‌برخوردار و برگزاری اردوهای جهادی در اصفهان حضور پیدا کرده‌اند.

هادی طباطبایی سنگربان اسبق تیم ملی و استقلال، ابراهیم شکوری پیشکسوت پرسپولیس و حسین شمس سرمربی سابق تیم ملی فوتسال از اعضای گروه نجوا هستند که در سفر به اصفهان با همراهی حجت‌الاسلام احدی مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان استان اصفهان و پیشکسوتان ورزش استان نظیر محرم نویدکیا، قاسم حدادی‌فر، رسول جزینی و علیرضا استکی در برگزاری برنامه‌های گروه نجوا همکاری خواهند کرد.

اخبار مرتبط:
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد
کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، حجم کنونی سد زاینده‌رود را ۳۷۱ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: ذخیره سد با کاهش ۶۲ درصدی نسبت به میانگین بلندمدت، تنها ۳۱ درصد پرشدگی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است