کد خبر : 277772
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - 11:17
دسته‌بندی : اجتماعی، اسلاید
چاپ

روزنامه جمهوری اسلامی: به نام اسلام و به نام حضرت فاطمه زنان را وادار به حجاب می‌کنند در حالی که نه اسلامی است و نه منطبق با فرهنگ فاطمی

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: به نام اسلام و به نام حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها که امروز سالروز تولد اوست مقررات سختگیرانه‌ای را در جامعه‌ای به اجرا درمی‌آورند که نه اسلامی است و نه با فرهنگ فاطمی منطبق است.

روزنامه جمهوری اسلامی: به نام اسلام و به نام حضرت فاطمه زنان را وادار به حجاب می‌کنند در حالی که نه اسلامی است و نه منطبق با فرهنگ فاطمی

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه جمهوری اسلامی از اجبار زنان و دختران به حجاب به نام اسلام و حضرت زهرا گلایه کرده است.

این روزنامه نوشت: به نام اسلام و به نام حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها که امروز سالروز تولد اوست مقررات سختگیرانه‌ای را در جامعه‌ای به اجرا درمی‌آورند که نه اسلامی است و نه با فرهنگ فاطمی منطبق است. وقتی شما از یکطرف حجاب‌بان برای جلوگیری از بی‌حجابی یا بدحجابی می‌گمارید و از طرف دیگر در مصاحبه‌های تلویزیونیتان به وقت نیاز و مصلحت! از زبان زنان و دختران بدحجاب و گاهی حتی بی‌حجاب برای انقلاب و نظام و لزوم شرکت در انتخابات و راه‌پیمائی ۲۲بهمن تایید می‌گیرید و پخش می‌کنید، در عمل بدحجابی و بی‌حجابی را ترویج می‌کنید. نتیجه استفاده از شیوه «یک بام و دو هوا» همین است.

جمهوری اسلامی اضافه کرده است: روش غلط دیگری که آنهم برای اجرای احکام دین جواب نمی‌دهد اینست که عدالت را از جامعه بگیرید و تبعیض و ناداری را جای آن قرار بدهید و در همان حال به مردم بگوئید باید به تک‌‌تک احکام اسلام عمل کنید. جواب مردم به شما اینست که قبل از هر چیز شما خودتان عدالت را به جامعه برگردانید و تبعیض و فقر و گرانی را از بین ببرید آنگاه از ما انتظار عمل به احکام اسلام را داشته باشید. انصاف اینست که حق با مردم است و مسئولین باید این واقعیت را درک کنند که اجرای عدالت، انگیزه ایجاد می‌کند و مردم با چشیدن مزه عدالت، خود به خود به احکام دین پای‌بندی نشان خواهند داد. یعنی «وادار کردن» جواب نمی‌دهد ولی «انگیزه‌دار کردن» حتماً جواب می‌دهد.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

فرمانداری بروجرد: تا ساعتی دیگر، انفجار «کنترل شده» مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد/ شهروندان نگران نباشند
فرمانداری بروجرد: تا ساعتی دیگر، انفجار «کنترل شده» مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد/ شهروندان نگران نباشند

فرمانداری بروجرد خطاب به شهروندان بروجرد و اشترینان اعلام کرد که با هماهنگی قبلی و تا ساعتی دیگر، انفجار کنترل شده مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است