کد خبر : 276548
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 14:06
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حیدری، نماینده مجلس: حمله پهپادی ایران به کشتی تجاری اسرائیلی کار ما نبود / فعلا وارد چنین ضرورتی نشده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی مدعی شد: حمله پهپادی به یک کشتی اسرائیلی کار ما نبوده و فعلا وارد چنین ضرورتی نشده‌ایم که بخواهیم با کشتی‌ها برخوردی داشته باشیم.

حیدری، نماینده مجلس: حمله پهپادی ایران به کشتی تجاری اسرائیلی کار ما نبود / فعلا وارد چنین ضرورتی نشده‌ایم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: روز شنبه یک کشتی تجاری اسرائیلی در آب‌های اطراف ایالت گوجرات هند با پهپاد هدف حمله قرار گرفت. وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌‌ای ادعا کرد که این پهپاد مستقیما از ایران هدایت شده است.

شهریار حیدری، عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به این ادعای آمریکا گفت: «این یک اتهام از سوی آمریکا به ایران است. حوزه دریا در اختیار کشورهای دیگر است و ما غیر از تردد روان در چارچوب کنوانسیون‌های بین‌المللی و ارتباطات تجاری، کاری با کشورهای ساحلی نداریم. بنابراین عموما کشورهایی که اقدام نظامی می‌کنند از حوزه ساحل به دریاست.»

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «جمهوری اسلامی معمولا دست به چنین اقداماتی نمی‌زند مگر اینکه در دریاهای سرزمینی و حوزه استحفاظی تحرکی رخ دهد یا بنابر ضرورت و زمانی که نیاز باشد. فعلا وارد چنین ضرورتی نشده‌ایم که بخواهیم با کشتی‌ها برخوردی داشته باشیم. این اتهام تکراری است؛ انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها تا اتفاقی رخ می‌دهد، انگشت اتهام‌شان را به سمت جمهوری اسلامی می‌گیرند و بعدها مشخص می‌شود که این یک اتهام بی‌پایه و اساس است.»

حیدری در پاسخ به اینکه آیا هدف از مطرح کردن چنین ادعایی وارد کردن ایران به جنگ است، گفت: «نظام‌های بین‌الملل بیشتر به دنبال ابهانه‌ای هستند که علیه ایران اقدام یا تحریم‌ها را تشدید کنند.»

این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا بنابر گفته معاون هماهنگ‌کننده سپاه قرار است جبل‌الطارق و دنیای مدیترانه را ببندیم، گفت: «به هر حال دریا محل تجارت و محل ترانزیت کشتی‌ها و داد و ستد است. قاعدتا هر کشوری باعث بی‌نظمی در دریا شود یا قصد تعرض به کشورهای دیگر را داشته باشد، حتما عکس‌العمل باقی کشورها متقابل خواهد بود. آمریکا باعث بی‌نظمی در دریاهای منطقه‌ای به ویژه در خلیج و فارس و مدیترانه است و همین الان به اسرائیل کمک می‌کند. تنگه‌های استراتژیک هم محل مسائل نظامی است. قطعا اگر آمریکا تعرض کند تنگه‌های بین‌المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی بعید می‌دانم کار به اینجا کشیده شود.»

وی درباره احتمال ورود نیروهای مقاومت، مطرح کرد: «هنوز اتفاقی نیافتاده و ما هم درگیر جنگ با کسی نیستیم.»

حیدری در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه اگر آمریکا یا امارت بخواهد جزایر سه‌گانه را تحت عنوان تامین امنیت تنگه هرمز اشغال کند، پاسخ ایران چه خواهد بود، گفت: «اصلا قابل تصور نیست که این جزایر را از ما بگیرند و در مخیله آن‌ها هم نمی‌گنجد. بنابراین قابل مباحثه هم نیست. این جزایر جزو نقاط استراتژیک و راهبردی ماست و اهمیت بسیار دارد.»

اخبار مرتبط:
دید افقی در محل سانحه بالگرد رئیسی کمتر از ۵ متر است
دید افقی در محل سانحه بالگرد رئیسی کمتر از ۵ متر است

فارس نوشت: گروه‌های امدادی و جست‌وجوگر درحال تلاش برای یافتن هلی‌کوپتر حامل رئیس‌جمهور هستند.جستجو تیم‌های امدادی در حوالی معدن مس سنگون ادامه دارد.

رشیدی کوچی: امیدوارم اخبار واصله درست نباشد
رشیدی کوچی: امیدوارم اخبار واصله درست نباشد

برخی اخبار حاکی از آن است که بالگرد حامل رئیسی، رئیس‌جمهور در آذربایجان شرقی دچار سانحه شده است. رئیسی، حجت الاسلام آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، خلبان، کمک خلبان، کروچیف (یعنی دستیار خدمه پرواز) سر تیم حفاظت و یکی از محافظین و چند تن دیگر از همراهان از جمله سرنشینان این بالگرد بودند.

در محل سانحه بالگرد رئیسی تخته سنگ‌هایی با ارتفاع بیش از ۷۰ متر قرار دارند
در محل سانحه بالگرد رئیسی تخته سنگ‌هایی با ارتفاع بیش از ۷۰ متر قرار دارند

منطقه وقوع سانحه از مناطق صعب العبور است و امکان تردد به صورت خودرویی وجود ندارد و همین مساله نیروهای امدادی را با دشواری‌هایی روبرو کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است