کد خبر : 275915
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - 20:52
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آخرین وضعیت محورهای اصفهان اعلام شد / بارش در غرب و جنوب

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: بارش باران و برف در محورهای غرب و شمال استان اصفهان آغاز شده و محورها لغزنده است.

آخرین وضعیت محورهای اصفهان اعلام شد / بارش در غرب و جنوب

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مریم تاکی با اشاره به وضعیت محورهای استان اصفهان با توجه به ورود سامانه بارشی اظهار کرد: ازصبح امروز شنبه محورهای خوانسار – دامنه و سمیرم -شهرضا بر اثر بارش برف لغزنده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه بارش باران نیز در محورهای داران – الیگودرز، داران – دامنه، چادگان – چلگرد، چادگان – داران، سمیرم – یاسوج، سمیرم – شهرضا منجر به لغزندگی شده است، ابراز کرد: همچنین در حال حاضر همه محورهای فریدونشهر لغزنده است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه باید از هر گونه تردد غیر ضرور در محورهای ذکر شده پرهیز شود، ادامه داد: در صورت الزام به تردد در این جاده‌ها همراه داشتن تجهیزات زمستانی به ویژه زنجیر چرخ ضروری است.

وی تصریح کرد: بر اساس اعلام هواشناسی تا پایان امروز درمناطق غرب، مرکزی و شمالی استان سامانه بارشی فعال است.

اخبار مرتبط:
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه‌ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره‌بها در سراسر استان خبر داد.

حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود
حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: حق الزحمه پرداختی به آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی به صورت نتیجه محوری و بر اساس میزان قبولی و سرانه ابلاغی در هر دوره است.

ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان
ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان

استاندار اصفهان با اشاره به بازگشایی زاینده‌رود و ارائه تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها در ایام تعطیلات پیش‌رو، از افزایش تراکم مسافران در استان خبر داد و خواستار آمادگی کامل دستگاه‌ها برای مدیریت ترافیک، پیشگیری از تصادفات و ادامه پویش «نه به تصادف» با همکاری رسانه‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است