کد خبر : 275589
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۹ - 18:54
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: رئیس سازمان سنجش باید تحت تعقیب قرار بگیرد

نماینده زابل در مجلس با بیان اینکه رفتار مدیران ما باید مطابق قانون باشد گفت: مدیری که برای نپذیرفتن قانون استعفا می‌دهد ضمن اینکه باید با استعفایش موافقت شود، مراجع قضایی نیز باید با او برخورد کنند.

نماینده مجلس: رئیس سازمان سنجش باید تحت تعقیب قرار بگیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: محمد سرگزی، نماینده مردم زابل و زهک، با بیان اینکه مدیری که رأی دیوان عدالت اداری را تمکین نکرده به دلیل عدم اجرای رأی باید مورد رسیدگی قرار بگیرد گفت: از دیوان عدالت اداری خواهش می‌کنم صرف نظر از فضاهای آلوده‌ای که برخی مدیران ایجاد یا در فضای سیاسی به وجود می‌آید قاطعانه به رسالت خود عمل کند.

سرگزی درباره استعفای رئیس سازمان سنجش در اعتراض به حکم دیوان عدالت اداری اظهار کرد: اگر قرار باشد مدیران ما به قانون تمکین نکنند نمی‌توان از مردم انتظار داشته باشیم که به قانون عمل کنند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه رفتار مدیران ما باید مطابق قانون باشد گفت: مدیری که برای نپذیرفتن قانون استعفا می‌دهد ضمن اینکه باید با استعفایش موافقت شود، مراجع قضایی نیز باید با او برخورد کنند.

او ادامه داد: مدیر با این رفتار عملاً پا روی قانون می‌گذارد و اعلام می‌کند قانون را قبول ندارد. به موجب قانون یک مرجعی برای یک موضوعی دارای صلاحیت است، تصمیمات این مرجع نیز باید از سوی دستگاه‌های اجرایی مورد قبول قرار بگیرد و اجرا شود.

سرگزی با اشاره به اینکه ضمانت اجرا برای عدم اجرای مصوبات و آرا در قانون پیش‌بینی شده است افزود: از دیوان عدالت اداری خواهش می‌کنم صرف نظر از فضاهای آلوده‌ای که برخی مدیران ایجاد می‌کنند یا در فضای سیاسی به وجود می‌آید، قاطعانه به رسالت خود عمل کند.

او با اشاره به اینکه استعفای رئیس سازمان سنجش فرار رو به جلو است و باید با مجازات انفصال از خدمات دولتی روبه‌رو شود گفت: برخی مطالب در استعفانامه آقای پورعباس عین افتراست، دادستان تهران باید ورود کند و رئیس سازمان سنجش تحت تعقیب قرار بگیرد.

 

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است