کد خبر : 274487
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۱ - 19:59
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

توزیع ماهیانه ۳.۵ میلیون بسته شیر در مدارس ابتدایی اصفهان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: توزیع شیر دانش‌آموزی از امروز کلید خواهد خورد و در این فرایند، ماهیانه ۳.۵ میلیون بسته شیر فرادما در میان دانش‌آموزان مدارس ابتدایی دولتی استان توزیع خواهد شد.

توزیع ماهیانه ۳.۵ میلیون بسته شیر در مدارس ابتدایی اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید علی مدینه، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع این اداره کل در گردهمایی کارشناس مسؤولان و کارشناسان پشتیبانی مناطق و نواحی آموزش و پرورش استان، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: یکی از پرکارترین و پیچیده‌ترین قسمت‌های اداره، بخش پشتیبانی است که به منزله موتور محرک اداره است و اگر بدون مشکل کار کند، مدارس نیز می‌توانند بانشاط و پویایی بیشتری فعالیت کنند.

به نوشته فارس؛ وی با اشاره به حساسیت کار در بخش پشتیبانی، بیان کرد: این حوزه باید وحدت‌بخش و انسجام‌بخش بین تمام بخش‌های اداره باشد و توجه یکسانی به تمام مجموعه‌های فعال در آموزش و پرورش انجام شود.

مدینه افزود: استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های ناحیه یا منطقه مطابق با اصول بهره‌وری در دستورکار باشد و در همین خصوص، رعایت اصول صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف نیز موردتوجه قرار گیرد.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: درصورتی‌که بودجه به‌درستی مصرف شود بهره‌وری افزایش می‌یابد و این کار، با بازدید از مدارس منطقه یا ناحیه و ایجاد کارنامه و شناسنامه وضعیت مدارس امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد: باتوجه‌به اینکه همواره نیازها بیشتر از امکانات در دسترس است، باید تلاش کرد تا با احصا نیازهای واقعی بهترین استفاده را از امکانات موجود کرد.

مدینه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را اولویت حوزه مدرسه‌سازی دانست و ابراز داشت: بنا داریم تا زمان تکمیل پروژه‌های در دست‌ساخت، کلنگ جدیدی برای پروژه‌های مشارکتی بر زمین زده نشود و امکانات موجود را بر افتتاح پروژه‌های ناتمام متمرکز کنیم.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان بیان کرد: نگهداری مدارس و به‌ویژه مدارس خیرساز باید موردتوجه ویژه باشد و با بررسی دوره‌ای، نباید اجازه آسیب رسیدن به ساختمان مدرسه و تخریب‌شدن آن را داد.

وی اضافه کرد: توزیع شیر دانش‌آموزی از امروز کلید خواهد خورد و در این فرایند، ماهیانه ۳.۵ میلیون بسته شیر فرادما در میان دانش‌آموزان مدارس ابتدایی دولتی استان توزیع خواهد شد که با عنایت به سرانه پایین مصرف شیر در کشور، می‌تواند نقش مثبتی در حفظ سلامتی دانش‌آموزان در سال‌های آتی داشته باشد.

مدینه خاطرنشان کرد: توزیع شیر یکی از اقدامات ارزشمند دولت است که با اهتمام رئیس‌جمهور و وزیر آموزش و پرورش به ثمر رسیده و ۳ هزار میلیارد ریال به این امر تخصیص‌یافته است.

اخبار مرتبط:
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود برای تأمین آب نوبت چهارم آبیاری کشت غلات پاییزه کشاورزان اصفهان خبرداد.

وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته
وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید پدیده غالب استان طی هفته جاری است.

سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت

معاون امور هماهنگی استانداری اصفهان گفت: سرانه فضای سبز گلپایگان ۲۳مترمربع به ازای هر نفر است که بالاتر از متوسط کشوری است و این امر با مدیریت مصرف آب محقق شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است