کد خبر : 274459
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۸ - 18:56
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

واکنش آذری جهرمی به گران شدن اینترنت: آقای رئیسی! ایلان ماسک را ناجی مردم ایران نکنید

آذری جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در واکنش به گرانی اینترنت نوشت: مارپیچ سیاستگذاری و تنظیم گری فناوری اطلاعات را به سوی منافع مردم هدایت کنید نه به سوی جیب ایلان ماسک!

واکنش آذری جهرمی به گران شدن اینترنت: آقای رئیسی! ایلان ماسک را ناجی مردم ایران نکنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت:دو پیامد مهم و بارز فیلترینگ گسترده عبارتند از:  افزایش نارضایتی اجتماعی و کاهش درآمد اقتصادی صنعتگران.

نارضایتی اجتماعی در کوتاه مدت و بلند مدت منجر به بروز دو نتیجه می شود: اول بزرگ شدن بازار سیاه فیلترشکن فروشی و دوم کاهش سرمایه اجتماعی نظام؛ روشن است که بزرگ شدن اولی باعث تشدید دومی می شود.

صنعتگران هم که سرمایه خود را در این بخش مورد استفاده قرار داده اند، با فشار بر سیاستگذار به دنبال افزایش تعرفه خواهند رفت. اقدامی که در دو سال اخیر پنهان و آشکار دنبال و اجرایی شده و در آخرین مورد، اینترنت ظاهرا ۳۴ درصد افزایش تعرفه داشته است(باطنا بیش از ۳۴ درصد است).
نتیجه این افزایش تعرفه نیز دو پیامد اجتناب ناپذیر است. اول کاهش استفاده مردم و بویژه مستضعفین از فناوری و در نتیجه افزایش شکاف دیجیتال و افزایش ناعدالتی که همه اینها خود را در افزایش بیشتر نارضایتی اجتماعی نشان خواهد داد و دوم اقتصادی تر شدن راه حلهای اتصال آزاد به اینترنت مثل استارلینک.
هنوز بین تعرفه امروز استارلینک با اینترنت ایران فاصله معناداری است، اما اولا این مارپیچ سیاستگذاری همین جا متوقف نخواهد شد و افزایش تعرفه ها اجتناب ناپذیر و در راهند و دوم هم اینکه کاهش تعرفه استارلینک با فراگیری بیشتر، بسیار محتمل است.
نتیجه ظاهرا واضح است، انتهای این مارپیچ به تامین منافع اقتصادی اینترنتهای ماهواره ای و ایجاد فاصله بیشتر بین مردم و نظام  ختم خواهد شد.
جناب آقای رییس جمهور: ایلان ماسک را ناجی مردم ایران نکنید. ملت خود را دریابید!
اخبار مرتبط:
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد

دفتر وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که «اسرائیل کاتس» امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد. در بیانیه دفتر کاتس آمده است: «در جریان این سفر، وزیر دفاع درباره مجموعه‌ای از مسائل امنیتی و سیاسی با همتای آمریکایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد که مهم‌ترین آنها ایران و تهدید‌های منطقه‌ای دیگر، مسائل مربوط به خرید‌های نظامی، و همکاری‌های راهبردی بیشتر خواهد بود.»

مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است
مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است

سخنگوی دولت ، خروج اتباع غیرمجاز را خواست مردم عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه حجم زیادی از اقتصاد ما با یارانه است، طبیعتا در راستای ساماندهی اقتصاد، موضوع ساماندهی اتباع غیرمجاز امر مهم تلقی می‌شود.

جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد
جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد

روز گذشته مجتبی جباری در واکنش به گلایه برخی پیشکسوتان استقلال که گفته بودند جباری زود سرمربی شده گفت: از بعضی صحبت‌های پیشکسوتان واقعاً متأسفم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است