کد خبر : 274165
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۸ - 20:41
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

علی صبوری کمدین معروف خطاب به مردم: نفری ۲۰۰ هزارتومان بدهید ماشین بخرم!

علی صبوری، بازیگر و کمدین مشهور در رشته استوری و ویدئوهایی که منتشر کرده از مردم و طرفدارانش درخواست کرده که هر نفر حداقل ۲۰۰ هزارتومان به حساب او واریز کنند تا بتواند ماشین مورد علاقه‌اش را بخرد و برنامه جدیدی(مافیا) را بسازد.

علی صبوری کمدین معروف خطاب به مردم: نفری ۲۰۰ هزارتومان بدهید ماشین بخرم!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: علی صبوری که در کنار صفحه اصلی و عمومی اینستاگرامش، یک صفحه خصوصی هم راه اندازی کرده، در ابتدا به مخاطبان خود اعلام می‌کند که این صفحه خصوصی محتوایی متفاوت از اینستاگرام عمومی‌اش خواهد داشت و هر کس که علاقمند به دنبال کردن صفحه خصوصی‌اش باشد، درخواست فالوی او را در ازای واریز مبلغ ۲۰۰ هزار تومان قبول خواهد کرد.

در ادامه با لحن طلبکارانه‌ای عنوان می‌کند که سال‌ها رایگان خندیدیم و حالا …

در قسمت دیگری از ویدئویی که منتشر کرده عنوان می‌کند که واریز این مبلغ در برابر زحماتی که برای مردم ایران کشیده بسیار ناچیز است!

او همچنین باور دارد که ایرانیان باید هزینه ساخت برنامه‌هایش‏، خرید ماشین مورد علاقه و … را که هزینه‌ای بین ۲ میلیارد تا ۵ میلیارد برآورد کرده، پرداخت کنند و جالب‌تر اینکه نام این حرکت را “حمایت” عنوان می‌کند.

در استوری‌های بعدی او کاربرانی را که به این استوری‌ها و ویدئو اعتراض کرده‌اند را “احمق” خطاب کرده و می‌نویسد: ‏«اگر شما پول ساخت برنامه را ندهید مجبورم از پول ماشینم برنامه بسازم»

این درخواست با واکنش‌های اعتراضی و تند بسیاری از کاربران همراه شده است.

اخبار مرتبط:
پیکر «همایون» یکشنبه در قطعه هنرمندان تشییع می‌شود
پیکر «همایون» یکشنبه در قطعه هنرمندان تشییع می‌شود

مراسم تشییع پیکر محمدعلی تبریزیان معروف به «همایون» روز یکشنبه ۲۹ تیر در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.

سریال سووشون مجددا پخش می‌شود
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود

به گزارش صفحه رسمی سریال «سووشون»، پخش سریال سووشون به زودی شروع میشود، طبق شنیده‌های ما پخش سریال «سووشون» به کارگردانی نرگس آبیار به احتمال زیاد به زودی از سر گرفته خواهد شد.

انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما
انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما

مسعود فراستی گفت: اگر قرار بود به ساز صداوسیما برقصیم کشور اشغال شده بود!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است