کد خبر : 274140
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۸ - 18:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

پرسپولیس پس از چهل روز برد / حمایت زنان پرسپولیسی از یحیی/ FILM

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال، مقابل تیم فوتبال هوادار به برتری یک بر صفر رسید.

پرسپولیس پس از چهل روز برد / حمایت زنان پرسپولیسی از یحیی/ FILM

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پرسپولیس و هوادار امروز (شنبه) در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه یک بر صفر سود پرسپولیس به پایان رسید. این نتیجه در حالی رقم خورد که پرسپولیس در شش بازی قبلی خود موفق به پیروزی نشده بود.

پرسپولیس با این پیروزی ۲۰ امتیازی شد و در رده چهارم قرار گرفت و هوادار هم ۱۰ امتیازی باقی ماند.

پرسپولیس یک – هوادار صفر

زمان: ساعت ۱۵:۳۰

مکان: ورزشگاه آزادی

گل‌ها: صائب محبی (گل به خودی) دقیقه ۲۲

کارت زرد: علی نعمتی، علیرضا بیرانوند و سروش رفیعی از پرسپولیس و صائب محبی، مرتضی منصوری و فرهاد زاوشی از هوادار

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، علی نعمتی، مسعود ریگی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مهدی ترابی (میلاد سورگی)، میلاد سرلک، دانیال اسماعیلی‌فر، نبیل باهوی (فرشاد فرجی)، سعید صادقی (سروش رفیعی)، گئورگی گولسیانی و محمد عمری.

ترکیب هوادار: علیرضا حقیقی، فریبرز گرامی، صائب محبی، مهدی عبدی (محمد دیندار)، محسف سفیدچغایی، مرتضی منصوری، محمد چهارمحالی (قائم اسلامی خواه)، مهدی گودرزی، داریوش شجاعیان (فرهاد زاوشی)، محمد عباسی و کریم اسلامی (مهدی باقری).

 

اخبار مرتبط:
طرح استیضاح وزیر نیرو با ۲۱ امضا تحویل هیات‌رئیسه مجلس شد
طرح استیضاح وزیر نیرو با ۲۱ امضا تحویل هیات‌رئیسه مجلس شد

ابراهیم نجفی، نایب رییس کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق و ضعف مدیریت در حوزه انرژی، گفت: به‌دلیل نداشتن برنامه مدون و عدم اجرای قوانین مصوب، طرح استیضاح وزیر نیرو با امضای ۲۱ نماینده به هیئت‌رئیسه ارسال شد.

اکسیوس: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران در صورت شکست مذاکرات میان آمریکا و ایران است
اکسیوس: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران در صورت شکست مذاکرات میان آمریکا و ایران است

اکسیوس نوشت: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران است، در صورتی که مذاکرات میان آمریکا و ایران فروبپاشد؛ این را دو منبع اسرائیلی مطلع از این رایزنی‌ها به آکسیوس گفته‌اند.

محمد خاتمی: انتظار بستن صدای مخالفین دولت‌ را نداریم ولی این درست نیست که صدای بلند در اختیار کسانی‌ باشد که تحریم را نعمت می‌دانند
محمد خاتمی: انتظار بستن صدای مخالفین دولت‌ را نداریم ولی این درست نیست که صدای بلند در اختیار کسانی‌ باشد که تحریم را نعمت می‌دانند

سید محمد خاتمی در پیامی به ششمین کنگره حزب‌ مجمع ایثارگران تاکید کرد: مذاکره و تعامل اصلا به معنای تسلیم شدن‌ در برابر زورگویی دشمنان نیست؛ بلکه اقدامی در راستای مصلحت عمومی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است