کد خبر : 273948
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۷ - 10:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۳ واحد صنفی متخلف در اصفهان پلمب شدند

رئیس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از پلمب 3 واحد صنفی لباس در شهر اصفهان به علت تخلفات صنفی، توسط مأموران پلیس اطلاعات و امنیت استان خبر داد.

۳ واحد صنفی متخلف در اصفهان پلمب شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود طریفی، رئیس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان داشت: در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با واحدهای صنفی متخلف، ماموران پلیس اطلاعات وامنیت عمومی استان ۶۵ بوتیک لباس را در سطح شهر اصفهان مورد بازدید و ارزیابی قرار دادند.

به نوشته فارس؛ وی افزود: در این راستا ۳ واحد متخلف به علت عدم رعایت قوانین و مقررات صنفی و بی توجهی به اخطارهای قبلی با هماهنگی و دستور مرجع قضائی پلمب و به ۱۵ واحد صنفی دیگر نیز تذکر کتبی و اخطار داده شد.

طریفی هدف از اجرای این طرح را نظارت کامل بر اصناف در راستای رعایت قانون و مقررات و رضایت‌مندی شهروندان عنوان کرد و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اخبار مرتبط:
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان نسبت به آلودگی خاک استان بر اثر نشتی خطوط فرسوده انتقال فرآورده‌های نفتی و پسماندهای صنعتی هشدار داد.‌

خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند
خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌ است.

سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد
سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: ۲ سارق که با دستبرد به ۱۰ منزل در شهر اصفهان و شهرستان شاهین شهر ۷۰ میلیارد ریال اموال شهروندان را به سرقت برده بودند دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است