کد خبر : 272886
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 20:56
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اولین ملاقات برخط وکیل با زندانی در اصفهان برگزار شد

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان اصفهان گفت: با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم شدن بسترهای الکترونیک لازم، اولین ملاقات برخط وکیل با زندانی در استان اصفهان برگزارشد.

اولین ملاقات برخط وکیل با زندانی در اصفهان برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مصطفی زیبایی‌فر، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان اصفهان اظهار داشت: با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم شدن بسترهای الکترونیک لازم، جلسه آموزشی و توجیهی برای ملاقات وکلا با شخص زندانی به صورت مجازی در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضائی و اولین جلسه ملاقات برخط وکیل با زندانی برگزار شد.

به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: در حال حاضر در ۲ دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر اصفهان به صورت آزمایشی امکان ملاقات برخط وکلا با زندانی فراهم شده و به تدریج دفاتر منتخب دیگر در اجرای طرح مشارکت خواهند کرد.

زیبایی‌فر تصریح کرد: این طرح در مرحله اول در زندان مرکزی اصفهان اجرا شد و در آینده این امکان برای سایر زندان‌های استان فراهم خواهد شد.

اخبار مرتبط:
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود برای تأمین آب نوبت چهارم آبیاری کشت غلات پاییزه کشاورزان اصفهان خبرداد.

وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته
وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید پدیده غالب استان طی هفته جاری است.

سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت

معاون امور هماهنگی استانداری اصفهان گفت: سرانه فضای سبز گلپایگان ۲۳مترمربع به ازای هر نفر است که بالاتر از متوسط کشوری است و این امر با مدیریت مصرف آب محقق شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است