کد خبر : 272883
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 20:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پیدا کردن گنج، جان مردی را در منزلش گرفت

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان جزئیات مرگ مشکوک یکی از شهروندان در درون چاه 9 متری منزلش را تشریح کرد.

پیدا کردن گنج، جان مردی را در منزلش گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین بساطی، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در اصفهان اظهار کرد: در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر مرگ مشکوک یک شهروند در درون چاه منزلش واقع در چهارباغ خواجو بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ فرماندهی انتظامی شهرستان اصفهان به همراه نیروهای آتش‌نشانی و گروه‌های امدادی به محل اعزام شدند.

به نوشته فارس؛وی افزود: با تلاش چندین ساعته و بدون وقفه عملیات آواربرداری چاه ۹ متری و تونل‌های حفر شده داخلی آن انجام و در نهایت جسد این شهروند از داخل چاه خارج و به پزشکی قانونی منتقل شد.

بساطی در خصوص جزئیات این حادثه گفت: برابر اظهارات همسر متوفی وی برای پیدا کردن گنج اقدام به حفر چاه عمیقی در داخل منزل قدیمی خود کرده بود که صبح امروز ناگهان دهانه داخلی چاه ریزش پیدا کرد و این حادثه باعث مرگ او شد.

اخبار مرتبط:
آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت
آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت

مسئول کاوش‌های باستان‌شناسی گذر کمرزرین اصفهان گفت: در عملیات ناگهانی و شبانه شهرداری منطقه ۳ اصفهان، بخشی از لایه‌های ارزشمند دوره سلجوقی مقابل مسجد کمرزرین تخریب شد.

۱۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت روان‌آب‌ها در شهر اصفهان اختصاص یافت
۱۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت روان‌آب‌ها در شهر اصفهان اختصاص یافت

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از اختصاص یکصد میلیارد تومان بودجه به احداث کانال و چاه جذبی در اصفهان خبر داد.

پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰» برابر است با تابستانی بدون کم آبی
پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰» برابر است با تابستانی بدون کم آبی

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان گفت: مردم استان با پیوستن به پویش «اصفهان منهای ۲۰»، تابستان سال جاری را بدون کم‌آبی سپری کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است