کد خبر : 272724
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 00:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی اصفها خبرداد؛

کاهش کمینه دما در اصفهان/ آلودگی هوا شدت می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای کمینه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد.

کاهش کمینه دما در اصفهان/ آلودگی هوا شدت می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آسیه آقایی با اشاره به کاهش ۲ تا سه درجه‌ای کمینه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده، اظهار داشت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۱ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به سه درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: چوپانان با بیشینه دمای ۲۷ درجه سلسیوس بالای صفر و فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با کمینه دمای ۲ درجه زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان خواهند بود.‌

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به گذر موج ضعیف از روی استان طی امروز، خاطرنشان کرد: از امروز تا اوایل هفته آینده جوی به نسبت پایدار در سطح استان حاکم می‌شود و طی این مدت در مناطق مرکزی و صنعتی به تدریج افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا به ویژه در ساعات اولیه روز پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، در نیمه غربی طی این مدت وزش باد به نسبت شدید و در سایر مناطق طی روزهای چهارشنبه و جمعه گاهی افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد
کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، حجم کنونی سد زاینده‌رود را ۳۷۱ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: ذخیره سد با کاهش ۶۲ درصدی نسبت به میانگین بلندمدت، تنها ۳۱ درصد پرشدگی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است