کد خبر : 272592
انتشار : 2023/11/28 - 09:15
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

پیکر پروانه معصومی در قطعه هنرمندان دفن نمی‌شود

جزئیاتی جدید از مراسم بدرقه پروانه معصومی منتشر شد.

پیکر پروانه معصومی در قطعه هنرمندان دفن نمی‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: پیکر پروانه معصومی پس از انتقال به تهران روز چهارشنبه (هشتم آذرماه) در امامزاده ابوطالب فرحزاد به خاک سپرده می‌شود.

سیدمهدی حقی از نزدیکان پروانه معصومی با اعلام جزئیاتی از مراسم تشییع پیکر این هنرمند، بیان کرد: فردا سه‌شنبه هفتم آذرماه ساعت ۱۰ صبح مراسم تشییع از ساختمان خاتم الانبیاء به سمت شهرداری رشت برگزار می‌شود.

پس از آن پیکر این هنرمند به تهران منتقل شده و در آرامگاه خانوادگی ایشان در امامزاده ابوطالب به خاک سپرده خواهد شد.

حقی تاکید کرد: اراده خانم معصومی بر این بود که در امامزاده ابوطالب فرحزاد و در مقبره خانوادگی به خاک سپرده شوند.

او در عین حال یادآور شد: از سوی خانه هنرمندان تلاش‌ بسیاری برای خاکسپاری ایشان در قطعه هنرمندان صورت گرفت اما خانواده خانم معصومی تاکید داشتند ایشان در امامزاده ابوطالب به خاک سپرده شوند.

وی بیان کرد هنوز جزئیات مراسم تشییع در تهران مشخص نشده است.

پروانه معصومی، بازیگر سینما و تلویزیون امروز دوشنبه ششم آذر ماه در بیمارستانی در شهر رشت گیلان درگذشت.

اخبار مرتبط:
سیروس مقدم در جشنواره فیلم ۱۰۰ از جزئیات، استوری‌بورد و تجربه‌های فیلمسازی گفت
سیروس مقدم در جشنواره فیلم ۱۰۰ از جزئیات، استوری‌بورد و تجربه‌های فیلمسازی گفت

سیروس مقدم، کارگردان سینما و تلویزیون، در کارگاه «صدراه» پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰، با تأکید بر اهمیت جزئیات در روایت تصویری، نقش استوری‌بورد در پیش‌تولید و تجربه‌های خود از فیلمسازی را تشریح کرد.

دومین روز جشنواره فیلم ۱۰۰ زیر سایه حضور فیلمسازان و مخاطبان
دومین روز جشنواره فیلم ۱۰۰ زیر سایه حضور فیلمسازان و مخاطبان

دومین روز پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در حالی در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد که حضور پررنگ فیلمسازان، هنرمندان و علاقه‌مندان به سینمای کوتاه، فضای جشنواره را شلوغ و پرتحرک کرده بود.

داوودنژاد: فیلم کوتاه می‌تواند بهترین ورودی برای سینمای حرفه‌ای باشد
داوودنژاد: فیلم کوتاه می‌تواند بهترین ورودی برای سینمای حرفه‌ای باشد

علیرضا داوودنژاد، کارگردان، تهیه‌کننده، بازیگر و نویسنده سینما، در کارگاه «صدراه» پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰، با اشاره به ویژگی‌های فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای، این قالب را فرصتی برای تمرین روایت، قاب‌بندی و درک زمان دانست

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است