کد خبر : 272025
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۳ - 12:13
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فرمانده انتظامی استان اصفهان:

۱۸ پرونده جرایم اقتصادی در اصفهان به ارزش ۶۲۰ میلیاردی تشکیل شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از تشکیل ۱۸ پرونده جرایم اقتصادی به ارزش ۶۲۰ میلیارد ریال در پلیس امنیت اقتصادی این فرماندهی و معرفی مجرمان به مرجع قضائی قضائی خبر داد.

۱۸ پرونده جرایم اقتصادی در اصفهان به ارزش ۶۲۰ میلیاردی تشکیل شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حمید علینقیان پور ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان در راستای مقابله با مجرمان و مفسدان اقتصادی با اشرافیت و هوشمندی بالای خود موفق شدند در آبان ماه سال جاری ۱۸ نفر از این افراد را شناسایی و دستگیر کنند.

به نوشته مهر؛ وی در خصوص فعالیت مجرمانه این افراد گفت: متهمان به جرم، اختلاس، اخلال در نظام اقتصادی، اخلال در بازار، تعدی به اموال دولتی، فرار مالیاتی و احتکار دستگیر و پس از محرز شدن جرم آنان برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ارزش پرونده‌های مجرمانه این افراد که در پلیس امنیت اقتصادی تشکیل شده را ۶۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: ۵۰۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از این پرونده‌ها مربوط به پرونده ۴ نفر در زمینه احتکار کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم بود.

علینقیان پور با تاکید بر برخورد قاطعانه با مجرمان و مفسدان اقتصادی در این خصوص هشدار داد و گفت: پلیس در عین حمایت از تولید کنندگان و تأمین امنیت برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی که در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند با نظارت دقیق و رصد هوشمندانه خود فعالیت‌های مجرمانه در این حوزه شناسایی و برخوردهای قانونی را انجام خواهد داد.

اخبار مرتبط:
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

مدیرعامل آبفای اصفهان با تأکید بر نقش فرهنگ و ادبیات در ترویج مصرف بهینه آب گفت: ادبیات غنی و فرهنگ ارزشمند مردم اصفهان، بهترین ابزار برای مدیریت مصرف آب در این شرایط سخت بوده است.

تکلیف جانمایی دهکده لجستیک اصفهان مشخص شود
تکلیف جانمایی دهکده لجستیک اصفهان مشخص شود

استاندار اصفهان خواستار تعیین تکلیف جانمایی و تثبیت محل احداث دهکده لجستیک اصفهان شد.

نیروگاه خورشیدی ۸ مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد
نیروگاه خورشیدی ۸ مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

آیین کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی ۸ مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور استاندار برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است