کد خبر : 271035
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۷ - 14:16
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

معین‌الدین سعیدی: از این مجلس توقع پیگیری کندی سرعت اینترنت را نداشته باید

نماینده چابهار گفت: وزیر ارتباطات به مجلس آمده‌اند و گاها آماری در خصوص رشد سرعت اینترنت می دهند اما آنچه مشخص است، این است که از مجلسی که پیگیر طرح صیانت بود، نباید انتظار پیگیری داشت. نمایندگان حامی محدودیت، قاعدتا به وزیر تکلیفی درباره اینترنت ندارند. بنابراین، نباید از این مجلس توقع پیگیری اینترنت را داشت.

معین‌الدین سعیدی: از این مجلس توقع پیگیری کندی سرعت اینترنت را نداشته باید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: اختلال در اینترنت در دو سال گذشته به کرات رخ داده است، امروز هم نزدیک به ۴۰ دقیقه اینترنت با قطعی و کندی شدید مواجه بود. دولت نیز پاسخ مشخصی درباره این اختلال ها ندارد و کماکان چالش‌های اینترنتی از جنس سرعت پایین و اخلال و فیلترینگ ادامه دارد. مجلس نیز با همراهی دولت، چندان تلاش مشخص و مثبتی برای حل مشکل اینترنت به نمایش نگذاشته است.

معین‌الدین سعیدی، نماینده مجلس، دراین باره گفت: همین الان این قصه قطعی اینترنت اتفاق افتاد و هنوز مجلس برآوردی درباره آن ندارد. ریشه های این قصه نیز مشخص نیست. اینکه آیا خدایی ناکرده بحث حمله سایبری است یا نقص وزارت ارتباطات دخیل است، مشخص نیست و باید صبر کرد تا گزارش وزارت ارتباطات در این رابطه منتشر شود.

بخش هایی از گفت و گوی سعیدی را در ادامه می خوانید:

  • ریشه این موضوع از نظر من مهم‌تر از اخلال‌های گاه و بیگاه در دسترسی به اینترنت است. مشکل اصلی فیلترینگ است که با این روش اصلا قانونی و اخلاقی نیست. من و شما همواره آماری در خصوص گردش مالی فیلترشکن ها می بینیم و حتی برخی نمایندگان عنوان کردند که کاسبان فیلترینگ خودشان باعث ایجاد فیلتر شدند؛ من فکر می کنم در این خصوص متاسفانه اجباری وجود ندارد و دوگانگی که در دسترسی ها وجود دارد نیز مسئله است. از یک طرف دسترسی مردم محدود است، از طرف دیگر مسئولین در این پتلفورم های محدود شده به راحتی فعالیت می کنند.
  • وزیر ارتباطات به مجلس آمده‌اند و گاها آماری در خصوص رشد سرعت اینترنت می دهند اما آنچه مشخص است، این است که از مجلسی که پیگیر طرح صیانت بود، نباید انتظار پیگیری داشت. نمایندگان حامی محدودیت، قاعدتا به وزیر تکلیفی درباره اینترنت ندارند. بنابراین، نباید از این مجلس توقع پیگیری اینترنت را داشت.
اخبار مرتبط:
حاجی‌دلیگانی: رئیسی با لایحۀ حجاب مخالفتی ندارد  I ببینید
حاجی‌دلیگانی: رئیسی با لایحۀ حجاب مخالفتی ندارد I ببینید

حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون قضایی مجلس می گوید دولت با لایحۀ عفاف و حجاب مخالفتی ندارد. او تاکید می کند که حجاب دستور دینی ماست درگیر حواشی و اختلافات نشویم.

عصبانیت روزنامه دولت از نامه حسن روحانی / روزنامه ایران: مردم به گفتمانِ شما رای ‌نمی‌دادند
عصبانیت روزنامه دولت از نامه حسن روحانی / روزنامه ایران: مردم به گفتمانِ شما رای ‌نمی‌دادند

روزنامه ایران مدعی شده: مخلص نامه روحانی این است که شورای نگهبان به‌خاطر ترس از پیروزی او در انتخابات، صلاحیتش را رد کرده است. در حالی که مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 و به‌رغم حضور عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده به عنوان نمایندگان تفکر روحانی و اصلاح‌طلبان، رأی به تغییر وضع موجود دادند.

عباس عبدی: مساله جمعیت را احمدی‌نژاد سیاسی کرد
عباس عبدی: مساله جمعیت را احمدی‌نژاد سیاسی کرد

برنامه‌ریزی جمعیتی دلبخواهی حکومت‌ها و اراده‌گرایانه نیست، بلکه باید با مقتضیات جامعه نیز سازگار باشد. با آغاز دهه ۱۳۹۰ و تحریم‌ها و ایجاد حس ناامیدی و مشکلات اقتصادی فرآیند مزبور تغییر کرد و با زایش دو باره امید در سال ۱۳۹۲ روند افزایشی‌زاد و ولد نیز آغاز شد و دو باره از سال ۱۳۹۶ روند کاهشی پیدا کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است