کد خبر : 269625
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۸ - 16:02
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس کل دادگستری استان اصفهان:

۵۷۰۰ دادگاه آنلاین در مهر ماه در اصفهان برگزار شد

رئیس کل دادگستری استان اصفهان از برگزاری ۵ هزار و ۷۰۰ دادگاه آنلاین در ماه مهر در استان اصفهان خبر داد.

۵۷۰۰ دادگاه آنلاین در مهر ماه در اصفهان برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام اسدالله جعفری در خصوص عملکرد دادگستری استان اصفهان در حوزه دادرسی الکترونیک اظهار داشت: در مهر ماه سال جاری حدود چهار هزار و ۷۰۰ جلسه دادگاه آنلاین برگزار شده که این تعداد شامل چهار هزار و ۴۴۵ جلسه با زندان و یک هزار و ۲۵۳ جلسه با اصحاب دعوی بوده است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: در این خصوص تلاش دادگستری استان و معاونت فناوری اطلاعات و برنامه ریزی بر آن بوده ضمن فراهم کردن بستر و امکانات مناسب، اعزام زندانی و حضور اصحاب دعوی در شعب را به حداقل رساند.

رئیس کل دادگستری استان افزود: انجام ۴۵۳ مورد ملاقات الکترونیک زندانیان از دیگر اقدامات در این حوزه است.

حجت جعفری ضمن تقدیر از تلاش‌های پرسنل معاونت فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تأکید کرد: در راستای ارتقا کیفی و کمی عملکرد، اقدامات حوزه‌ها و مجتمع‌های قضائی سراسر استان به طور مستمر تحت نظارت و پایش بوده و ضمن تقدیر از حوزه‌های برتر، تذکرات لازم جهت پیشرفت کمی و کیفی داده می‌شود.

اخبار مرتبط:
شهریه در مدارس دولتی نداریم
شهریه در مدارس دولتی نداریم

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان گفت: در مدارس دولتی چیزی به نام شهریه ثبت‌نام وجود ندارد و مشارکت‌ است و هیچ مدیری نمی‌تواند دانش‌آموزی را به دلیل مشارکت نکردن از ثبت‌نام محروم کند.

کارگاه ۲روزه «رنگِ شهر زندگی» در اصفهان برگزار می‌شود
کارگاه ۲روزه «رنگِ شهر زندگی» در اصفهان برگزار می‌شود

کارگاه دو روزه اجرای اثر هنری با عنوان «رنگ شهر زندگی» روزهای ۱۳ و ۱۴ شهریورماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در گذر چهارباغ عباسی اصفهان برگزار خواهد شد.

بانوی اسکیت اصفهان در جمع جوانان برتر استان
بانوی اسکیت اصفهان در جمع جوانان برتر استان

ترانه احمدی اسکیت‌باز مستعد و آینده‌دار اصفهانی، به عنوان یکی از جوانان برتر سال استان اصفهان انتخاب شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است