کد خبر : 269333
انتشار : 2023/11/07 - 13:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، اجتماعی
چاپ

مجلس با سامانه رصد سبک زندگی مردم موافقت کرد

در جلسه علنی صبح امروز شورای اسلامی در بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم نمایندگان با بند ب ماده ۷۵ موافقت کردند.

مجلس با سامانه رصد سبک زندگی مردم موافقت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: در جلسه علنی صبح امروز شورای اسلامی در بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم نمایندگان با بند ب ماده ۷۵ موافقت کردند؛ به منظور احصاء دقیق و برخط (آنلاین)داده‌های آماری مورد نیاز به جهت تسهیل پردازش، تحلیل دقیق و ایجاد بستر مناسب برای آینده پژوهی روندهای سبک زندگی جامعه ایرانی، شناخت تحولات فرهنگی – ارتباطی و همچنین انتشار آنها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مکلف است با همکاری سازمان صدا و سیمای جمهوری  اسلامی ایران و مرکز آمار ایران و راهبری و نظارت مرکز رصد و برنامه ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و با رعایت اصل بیست و پنجم(۲۵) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و قانون مدیریت داده ها و اطلاعات ملی مصوب سال ۳۰ /۰۶ / ۱۴۰۱ نسبت به راه‌اندازی سامانه رصد، پایش و سنجش مستمر شاخص های فرهنگ عمومی، سبک زندگی مردم، مرجعیت رسانه ای و وضعیت ارتباطات کشور اقدام نماید.

اخبار مرتبط:
افغانستان ۱۳۹ تن کالای ایرانی را برگشت زد
افغانستان ۱۳۹ تن کالای ایرانی را برگشت زد

افغانستان ۱۳۹ تن کالای ایرانی را با ادعای مغایرت با استانداردها برگشت زد.

برق جلسه بررسی خاموشی‌ها قطع شد
برق جلسه بررسی خاموشی‌ها قطع شد

این اتفاق در حالی رخ داد که اعضای کمیسیون انرژی در حال بررسی دلایل خاموشی‌ها و راهکارهای تأمین پایدار برق کشور بودند.

۴۰ درصد دانشجویان با اختلال روانی وارد دانشگاه می‌شوند!
۴۰ درصد دانشجویان با اختلال روانی وارد دانشگاه می‌شوند!

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تشریح مهم‌ترین برنامه‌های این معاونت در حوزه رفاهی، فرهنگی، ورزشی و سلامت روان دانشجویان، از برنامه‌ریزی برای توسعه فضاهای ورزشی در خوابگاه‌ها، افزایش حمایت‌های تغذیه‌ای و گسترش خوابگاه‌های متأهلی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است