کد خبر : 268706
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۳ - 17:36
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

واعظ‌آشتیانی: سهم‌خواهی در جریان اصولگرایی بالا گرفته / متحدکردن اصولگرایان کار آسانی نیست

فعال سیاسی اصولگرا گفت: جریان اصولگرایی یک‌ جریان‌ سیاسی گسترده است و متحدکردن همه طیف‌هایش کار آسانی نیست؛ به ویژه تا وقتی بعضا شاهد سهم‌خواهی و‌ قدرت‌طلبی طیف‌هایی هستیم، تحقق وحدت سخت‌تر‌ هم می‌شود. در واقع سهم‌خواهی‌ و قدرت‌طلبی مانع وحدت انتخاباتی است.

واعظ‌آشتیانی: سهم‌خواهی در جریان اصولگرایی بالا گرفته / متحدکردن اصولگرایان کار آسانی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا، نامه نیوز نوشت: چندماهی تا انتخابات مجلس باقی است و یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های اصولگرایان رسیدن به وحدت حداکثری است. حالا پرسش آن است که این مهم تا چه حد قابل دست‌یابی است؟

امیررضا واعظ آشتیانی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع گفت: «اکنون زمان آن است که همه گروه‌های سیاسی اعم از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان تلاش کنند تا یک مشارکت حداکثری در انتخابات پدید آید. قبل از این رقابت‌ها باید دید که چه تلاشی برای آوردن مردم پای صندوق‌های رأی‌گیری شده است. البته عملکرد مسئولان اجرایی و نمایندگان کنونی مجلس هم‌ بر میزان مشارکت بسیار تأثیرگذار است. اگر مردم ببینند که مسئولان دولت عملکرد خوبی دارند یا نمایندگان مجلس دنبال رفع مشکلات هستند، امیدوار می‌شوند که پای صندوق حاضر شوند».

او درباره وحدت میان اصولگرایان‌ بیان کرد: «جریان اصولگرایی یک‌ جریان‌ سیاسی گسترده است و متحدکردن همه طیف‌هایش کار آسانی نیست؛ به ویژه تا وقتی بعضا شاهد سهم‌خواهی و‌ قدرت‌طلبی طیف‌هایی هستیم، تحقق وحدت سخت‌تر‌ هم می‌شود. در واقع سهم‌خواهی‌ و قدرت‌طلبی مانع وحدت انتخاباتی است. برخی شعار می‌دهند که ما دنبال افراد اصلح هستیم و با شاخص‌ها از افراد حمایت می‌کنیم؛ اگر واقعا این باشد، حتما خوب است اما نباید این حرف‌ها فقط شعارهایی کلی باشد».

این فعال سیاسی ادامه داد: «به‌ نظر می‌رسد اکنون سه رویکرد در جبهه اصولگرایی وجود دارد؛ گروهی هستند که می‌گویند فارغ از اینکه افراد از چه طیفی از اصولگرایان‌ هستند باید بر اساس معیارهای شایسته‌سالاری از افراد حمایت کرد که این نگاه خوب است. گروهی دیگر می‌خواهند محلس آینده مشابه همین مجلس کنونی شود. این گروه نمی‌خواهد هیچ تغییری به وجود آید زیرا تصور می‌کند اگر بگوید باید افراد شایسته وارد مجلس شود، زیرسوال بردن چهارسال گذشته خودشان در مجلس است. این نگاه هم باعث اختلاف می‌شود و هم‌ راه شایسته‌سالاری را می‌بندد. گروه دیگری شعار انتخاب اصلاح و شاخص‌ها را می‌دهند اما راه‌ خودشان‌ را می‌روند و در‌ عمل به شعارهایی که می‌دهند پایبند نیستند. متأسفانه اکنون شاهد سهم‌خواهی برخی گروه‌ها در جریان اصولگرایی هستیم اما در مجموع امیدواریم که اصولگرایان‌ در چندماه باقی‌مانده تا انتخابات بتوانند به وحدت برسند».

واعظ آشتیانی در پایان در پاسخ به این پرسش که چه قدر شائبه حمایت دولت از جریان پایداری در انتخابات مجلس درست است، گفت: «قضاوت درستی نیست که دولت می‌خواهد از جریانی خاص در انتخابات حمایت کند. من چنین موضوعی را واقعی نمی‌بینم. دولت هم باید تمایل داشته باشد هر فردی که شایسته است وارد مجلس شود زیرا عملکرد خوب دولت در‌ گرو وجود یک مجلس خوب است و عکلکرد این دو یعنی دولت و مجلس در ارتباط با یکدیگر است».

اخبار مرتبط:
الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند
الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پاسخ به پرسشی درباره تحت فشار قرار گرفتن رئیس جمهوری از سوی عده‌ای برای انجام دیدار با رئیس جمهور آمریکا گفت: هیچ کسی فشاری نیاورده است؛ افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و دیدگاه‌های افراد مختلف در سطح کشور محترم و ارزشمند است؛ افراد آزادند نظر، پیشنهاد و تحلیل بدهند و ایده‌های مختلف‌شان را مطرح کنند و آقای رئیس جمهوری و تیم همراه ایشان همه حرف‌ها را گوش می‌دهند و در مجموع تصمیم گیری می‌کنند.

قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند
قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند

رئیس مجلس گفت: من می گویم همان طور که روسیه را در حوزه نظامی آوردیم نمی‌توانستیم چین را هم در منطقه دخیل کنیم؟ قطعا می‌توانستیم. مگر نمی‌گوییم باید با یک‌جانبه گرایی آمریکا مقابله کنیم پس باید دوپارگی در سطح بین‌المللی ایجاد کنیم پس باید چین و روسیه و سایر قدرت‌ها را دخالت دهیم.

مکرون: با پزشکیان دیدار خواهم کرد تا موضوع اسنپ‌بک را بررسی کنیم
مکرون: با پزشکیان دیدار خواهم کرد تا موضوع اسنپ‌بک را بررسی کنیم

امانوئل مکرون رییس‌جمهور فرانسه گفت: ساعات آینده برای نقش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دربارهٔ ایران تعیین‌کننده خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است