کد خبر : 268516
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۳ - 10:52
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

وضعیت تأمین شیر خشک در اصفهان عادی نیست

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: وضعیت تأمین شیر خشک در اصفهان عادی نیست و به ویژه برای نوزادان بالای یک سال دچار کمبود هستیم.

وضعیت تأمین شیر خشک در اصفهان عادی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود اعتباری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به میزان شیرخشک معمولی الان وضعیت عادی نیست اما کمبود جدی نیز نداریم.

به نوشته مهر؛ وی افزود: شیر خشک تأمین می‌شود اما نمی‌توانیم به تعداد زیاد در اختیار نوزادان قرار دهیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر برای تأمین شیرخشک نوزادان تا ماه مشکلی نداریم و برندهای مختلف را داریم، اضافه کرد: برای نوزادان ۶ ماه تا یک سال وضعیت کمی بدتر است.

وی افزود: برای تأمین شیر خشک نوزادان یک سال به بالا کمبود داریم، تعدادی در اختیار ما قرار گرفته اما برای آرامش مردم و بازار کفایت نمی‌کند.

اعتباری با بیان اینکه از امروز انواع برندهای شیرخشک رژیمی با اولویت داروخانه‌های شبانه روزی توزیع می‌شود.، گفت: حدود ۳۰ هزار نوع شیر خشک رژیمی از امروز توزیع خواهد شد.

اخبار مرتبط:
ستاد ملی مقابله با فرونشست برای نجات میراث جهانی اصفهان تشکیل شد
ستاد ملی مقابله با فرونشست برای نجات میراث جهانی اصفهان تشکیل شد

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان گفت:با تصمیم هیئت دولت، ستاد ملی مقابله با فرونشست زیر نظر معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل می‌شود تا از تخریب بناهای تاریخی و میراث جهانی اصفهان جلوگیری کند.

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی مهر ماه سال ۱۴۰۴
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی مهر ماه سال ۱۴۰۴

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان شرایط و زمان اعزام مشمولان پایه خدمتی مهرماه ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

۶ طرح بزرگ گردشگری در اصفهان مصوب شد
۶ طرح بزرگ گردشگری در اصفهان مصوب شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تصویب ۶ طرح بزرگ گردشگری با ۳۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان اصفهان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است