کد خبر : 267607
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۷ - 13:06
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

۱۵ تا ۲۰هزار نفر از مدیران مدارس به دلایل سیاسی برکنار شده‌اند / یک نماینده مجلس خبر داد

نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: بر اساس آماری که به دستمان رسیده است از زمان روی کار آمدن آقای صحرایی، وزیر آموزش پرورش حدود ۱۵ تا ۲۰هزار نفر از مدیران مدارس به دلایل سیاسی و اعتقادی برکنار شده‌اند.

۱۵ تا ۲۰هزار نفر از مدیران مدارس به دلایل سیاسی برکنار شده‌اند / یک نماینده مجلس خبر داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: جلال محمودزاده، نماینده اصلاح طلب اهل سنت مردم مهاباد در مجلس درباره پیش بینی خود از روند رد و تایید صلاحیت‌های شورای نگهبان برای انتخابات پیشرو گفت: «از حالا نمی‌توان پیش‌بینی کرد ولی امیدوارم روند دوره گذشته در پیش گرفته نشود و همه کاندیداها از همه جناح‌ها فرصت شرکت داشته باشند. این انتخابات در زمان بسیار حساسی دارد برگزار می‌شود؛ در شرایطی که خاورمیانه دچار مشکلاتی شده، اسرائیل به فلسطین حمله کرده و ایران پشت سر مردم فلسطین قرار گرفته است. در این شرایط جناح‌های سیاسی مختلف در داخل کشور نسبت به دفاع از مردم غزه با هم همفکر بودند و تحکیم و یگانگی میان طیف‌های سیاسی برقرار شده که امیدوارم انتخابات آینده آن را برهم نزدند. شورای نگهبان و دستگاه‌های نظارتی باید به نحوی کار کنند که فضا را برای حضور حداکثری مردم و جناح‌های مختلف فراهم کنند.»

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه باتوجه به روند خالص‌سازی می‌توان انتظار انتخاباتی با حضور همه جناح‌های سیاسی داشت، گفت: «در این دوره دیدیم که از دانشگاه‌ها گرفته تا آموزش و پرورش ودستگاه‌های اجرایی، به شدت خالص‌سازی دارد انجام می‌شود. تعدادی از معلمان و مدیران مدارس کنار گذاشته و برخی اساتید اخراج شده اند و همچنان این روند ادامه دارد»

محمودزاده ادامه داد: «از آن طرف هم دستگاه‌های اجرایی اصلا از جناح‌های مقابل استفاده نمی‌کنند تا حدی که اگر بو ببرند مدیری از جناح مقابل است فورا او را عزل می‌کنند.»

این نماینده مجلس در پاسخ به سوالی درباره دلایل تغییر گسترده مدیران مدارس در شهرستان‌ها گفت: «بر اساس آماری که به دستمان رسیده است از زمان روی کار آمدن آقای صحرایی، وزیر آموزش پرورش حدود ۱۵ تا ۲۰هزار نفر از مدیران مدارس به دلایل سیاسی و اعتقادی برکنار شده‌اند. تعدادی از این مدیران اخراج و تعلیق اکثر آن‌ها در پست شغلی خود جابه جا شده‌اند. امیدوارم در انتخابات مجلس دوازدهم با این روند مواجه نباشیم.»

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است