کد خبر : 266551
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۳۰ - 12:50
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

نماینده مجلس تهدید به افشاگری در حوزه خودرو کرد

جلال رشیدی کوچی گفت: به زودی اسامی افرادی که به مردم خیانت میکنند و قیمت خودروی ۵۰۰ میلیونی را تا ٢ میلیارد بالا بردند را اعلام میکنم.

نماینده مجلس تهدید به افشاگری در حوزه خودرو کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: جلال رشیدی‌کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی در اینستاگرام خود درباره گرانی و واردات خودرو اعلام کرد: توضیحات صریحی خواهم داد و حتما اسم خواهم آورد. در این لایو از کسانی که به مردم خیانت می کنند و خودروی ۵۰۰ میلیونی را تا ۲ میلیارد بالا بردند و قیمت خودرو ۷۰۰ میلیونی را تا ۲ میلیارد و ۷۰۰ بالا بردند اسم می برم.

وی همچنین ادامه داد: خیلی ها از من سوال می پرسند درباره قیمت ها و اینکه آیا واردات تاثیری می گذارد یا نه؟ اصلا واردات به چه شکلی انجام می شود و اینکه چیکار باید بکنند. به این سوالات در لایویی به صورت دقیق، مستند و موشکافانه توضیح خواهم داد و از حق مردم به هیچ عنوان کوتاه نخواهم آمد.

اخبار مرتبط:
زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت
زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در خصوص سود این سهام نکاتی را مطرح کرد.

نامه پلتفرم‌های نمایش خانگی به رئیس‌جمهور
نامه پلتفرم‌های نمایش خانگی به رئیس‌جمهور

جمعی از فعالان پلتفرم‌های دیجیتال و سینمای خانگی کشور و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت و زیرساخت در نامه‌ای به رییس جمهور، هشدار داده‌اند که اجرایی کردن سند تسهیم درآمد محتوا، تصویب‌شده در شورای عالی فضای مجازی به‌طور جدی به زیان این صنعت خواهد بود.

آمار بهت‌آور از تعداد گیمرها در ایران
آمار بهت‌آور از تعداد گیمرها در ایران

حاجی میرزایی درباره آمارهای فعلی از بازیکنان و سرانه مصرف بازی های دیجیتال در کشور، گفت: حدود ۳۰ میلیون گیمر در کشور داریم که متوسط سنی آنها نسبت به سال‌های قبل افزایش یافته است و از حدود ۲۵ سال به حدود ۲۷ سال رسیده است. سرانه مصرف بازی نیز روزانه حدود ۸۲ دقیقه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است