کد خبر : 266502
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۳۰ - 11:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس سازمان بازرسی کشور: اراضی کشاورزی و زراعی قابلیت تغییر کاربری ندارند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به لزوم ارتقای آگاهی‌های عمومی در مورد عدم خرید اراضی کشاورزی و زراعی قطعه‌بندی گفت: با یک اطلاعیه می‌توان از خرید این اراضی که قابلیت تغییر کاربری ندارند، جلوگیری کرد.

رئیس سازمان بازرسی کشور: اراضی کشاورزی و زراعی قابلیت تغییر کاربری ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال دادگستری استان اصفهان با بیان اینکه شورای حفظ حقوق بیت‌المال با هم افزایی دستگاه‌ها، تحول خوبی در حوزه حفظ اراضی و منابع طبیعی ایجاد کرده است، اظهار داشت: اگر همه مسائل با عزم راسخ پیگیری شود، مشکلات حل خواهد شد.

به نوشته فارس؛ وی با بیان اینکه باید از ساخت و ساز غیرمجاز از همان ابتدا پیشگیری کرد، افزود: دستگاه‌های اجرایی متولی باید در این زمینه پای کار آیند و دستگاه‌های دیگر نیز به آن‌ها کمک کنند.

خدائیان با اشاره به لزوم ارتقای آگاهی‌های عمومی در مورد عدم خرید اراضی کشاورزی و زراعی قطعه‌بندی بیان کرد: با یک اطلاعیه می‌توان از خرید این اراضی که قابلیت تغییر کاربری ندارند، جلوگیری کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور مستندسازی اراضی ملی را مورد توجه قرار داد و با اشاره به صدور سند کاداستری برای حدود ۹۵ درصد این اراضی، تاکید کرد که دستگاه متولی باید نظارت کند و بر اساس سندی که دارد اجازه تجاوز به این اراضی را ندهد.

وی توجه اعضای شورای حفظ حقوق بیت‌المال اصفهان را به ساماندهی چاه‌های غیرمجاز معطوف ساخت و تاکید کرد که تدبیری برای این موضوع بیاندیشند.

خدائیان افزود: قانون هوای پاک باید در دستور کار این شورا قرار گیرد البته در سازمان به طور جد پیگیر نظارت بر اجرای قانون هوای پاک هستیم و برخی از مسؤولان عالی رتبه در دولت قبل را به دستگاه قضائی معرفی کرده‌ایم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خطاب به بازرس کل جدید استان اصفهان رسیدگی به ترک فعل‌ها در حوزه حقوق عمومی را مورد تاکید قرار داد.

وی ساماندهی شهرک‌های صنعتی و صدور به موقع اسناد مالکیت آن‌ها و حل مشکلاتشان را نیز مورد تاکید قرار داد.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است