کد خبر : 266431
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۹ - 17:35
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

ترکی الفیصل: حمله حماس به اسرائیل محکوم است / بمباران اسرائیل هم محکوم می‌کنم / این جنگ قهرمان ندارد

«ترکی الفیصل» شاهزاده تاثیرگذار و سفیر سابق سعودی در انگلیس و آمریکا طی یک سخنرانی حملات حماس و بمباران اسرائیل را محکوم کرد.

ترکی الفیصل: حمله حماس به اسرائیل محکوم است / بمباران اسرائیل هم محکوم می‌کنم / این جنگ قهرمان ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: ترکی الفیصل در موسسه «بیکر»، یک اندیشکده آمریکایی مستقر در دانشگاه رایس تگزاس گفت: من حملات حماس علیه غیرنظامیان را در هر سن و با هر جنسیتی قاطعانه محکوم می‌کنم و حماس نسبت به انجام این اقدامات متهم است.

روزنامه تلگراف به نقل از این سیاستمدار کهنه‌کار سعودی نوشت:، اما من به همان اندازه بمباران بی‌محابا اسرائیل علیه غیرنظامیان بی‌گناه فلسطینی در غزه و تلاش برای کوچاندن اجباری آن‌ها به صحرای سینا را محکوم می‌کنم.

ترکی الفیصل که پیشتر به مدت دو دهه رئیس سازمان اطلاعات عربستان سعودی بود، همچنین خاطرنشان کرد: هیچ قهرمانی در این درگیری وجود ندارد و صرفا این درگیری قربانی برجای می‌گذارد.

این روزنامه انگلیسی می‌گوید: صحبت‌های «ترکی الفیصل» بر اظهارات اخیر «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی تاکید می‌کند و نشان می‌دهد شاید ریاض به‌رغم به تعویق انداختن گفتگو‌ها با اسرائیل، همچنان نسبت به عادی‌سازی روابط تمایل داشته باشد.

بن سلمان طی دیدارش با ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس روز پنجشنبه در ریاض هشدار داد: «اگر این جنگ گسترش یابد، پیامد‌های خطرناکی به دنبال خواهد داشت.»

او همچنین ماه گذشته میلادی طی یک مصاحبه کم‌سابقه با فاکس نیوز عنوان کرد: برای ما مسئله فلسطین بسیار مهم است.

تحلیلگران گفته‌اند که تهدید افزایش تنش‌ها مسلما به نفع منافع عربستان سعودی نیست. در این خصوص «آلیستر برت» معاون وزیر خارجه انگلیس در امور خاورمیانه و آفریقای شمالی در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ گفت: «چشم‌انداز و انتظارات ولیعهد سعودی با جنگ پیش نمی‌رود.»

او مدعی شد: «حماس مسلما دشمن صلح برای عربستان سعودی است، همانگونه که برای اسرائیل می‌باشد، اما واضح است که هیچ راهی برای خاورمیانه جدید بدون حل وفصل مسائل میان اسرائیل و فلسطین وجود ندارد. آینده خاورمیانه بدون حل‌وفصل این درگیری‌های عمیق رخ نمی‌دهد.»

ارتش رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین در جریان عملیات «طوفان الاقصی» غافلگیر شده و شکست خورده، برای جبران این شکست مفتضحانه درحال هدف قرار دادن غیرنظامیان بی‌گناه در نوار غزه است و با بستن منابع آب و برق روی آن‌ها و بستن تمامی گذرگاه‌ها منجر به شکل‌گیری یک فاجعه در این باریکه شده است.

در حالی عملیات «طوفان الاقصی» وارد سومین هفته (پانزدهمین روز) خود شده که اشغالگران بمباران تمام مناطق نوار غزه را تشدید کرده و پس از درخواست تخلیه مناطق در شمال نوار غزه، دستور تخلیه بیمارستان‌ها را داده‌اند؛ اقدامی که فاجعه انسانی و بهداشتی در غزه رقم می‌زند و بخش بهداشت فلسطین نمی‌تواند آن را تحمل کند.

طبق آخرین آمار اعلام شده حملات رژیم صهیونیستی طی ۱۵ روز جنایت در غزه منجر به شهادت ۴۱۳۷ فلسطینی شده است.

این حملات همچنین بیش از ۱۳ هزار مجروح برجای گذاشته است.

اخبار مرتبط:
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین

سرویس فوریت‌های اضطراری روسیه در بیانیه‌ای از خودکشی «رومن استاروویت»، وزیر سابق حمل و نقل این کشور خبر داد.

مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم
مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم

بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از یک مقام امنیتی حماس نوشت: این گروه حدود ۸۰ درصد از کنترل خود بر نوار غزه را از دست داده و اکنون طایفه‌های مسلح در حال پر کردن این خلأ هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است