کد خبر : 266225
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۸ - 11:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده رهبری در دانشگاه‌ها:

طوفان‌الاقصی آرزوی شهید سلیمانی بود

نماینده رهبری در دانشگاه‌ها گفت: طوفان‌الاقصی آرزوی دیرینه مقاومت و شهید سلیمانی بود.

طوفان‌الاقصی آرزوی شهید سلیمانی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: حجت‌الاسلام مصطفی رستمی شامگاه ۲۷ مهر در مراسم گرامیداشت شهدای مظلوم فلسطین که در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: حاج قاسم همواره این آرزو را داشت که جریان مقاومت چنان بهم بپیوندد که بتواند در مقابل هجمه اسرائیل مقاومت کند و درصورت توهین صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی، بتواند گوش آن‌ها را بکشد.

وی افزود: اسرائیل با به کار گرفتن ابزارهای نظارتی و تجهیزات پیشرفته از جمله دیوار بتنی، سنسورهای حرارتی و … در قلعه امن خودش می‌خوابد، اما خداوند در کمین است. اگرچه مصایب بسیاری این روزها در فلسطین می‌گذرد، اما درس‌های بزرگی هم دارد. گروهی که ته جسارت‌شان برداشتن سنگ و زدن به تانک‌های اسرائیلی بود، امروز به نقطه‌ای رسیده‌ که به قدری سرباز از اسرائیل به اسارت گرفته‌اند که هنوز تعداد دقیق‌شان مشخص نیست. اگرچه نتانیاهو رفتنی است، اما برای اینکه بتواند بماند و برگ برنده‌ای نشان دهد، در پی زیر و رو کردن غزه و ریشه‌کن کردن حماس است و چنین جنایاتی را انجام می‌دهد.

نماینده رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: اینکه به دیپلمات‌های آمریکایی اعلام شده که نباید چیزی راجع به توقف خشونت و حمله به غیرنظامیان غزه بیان کنند، چراغ سبز آمریکا به اسرائیل و اقداماتش است، اما همان طور که در اسلام هم آمده، ظلم پایدار نیست و امروز جریان باطل به زوال رسیده و در حال دست و پا زدن است.

رستمی خطاب به کسانی که در فضای رسانه‌ای سکوت کرده‌اند، بیان کرد: اظهار بیزاری از جنایت حداقل کاری است که هر انسان صلح‌طلبی باید انجام دهد و بدانید که آثار سکوت و همراهی با جنایت در چنین مواقعی دیده خواهد شد.

وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی سابقه‌ای طولانی در انسان‌کشی دارد، اما امروز جنایاتش در غزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، زیرا اکنون و در این نقطه بدی‌ها در اوج و صراحت خود قرار گرفته‌ و مرز خوبی و بدی کاملا مشخص شده است.

نماینده رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر قرار داشتن در یک پیچ تاریخی، عنوان کرد: نخبگان و دانشجویان باید مراقب باشند که در چه جبهه‌ای نقش‌آفرینی می‌کنند. اتفاقاتی پیش روی ماست که قرار است تحولاتی را در عالم رخ دهد و شما در آن نقش‌آفرین هستید. باید خودمان را برای اتفاقات بزرگ آماده کنیم. جامعه به رشدی رسیده است که با وجود تمام تبلیغات جریان باطل، راه خود را به درستی پیدا می‌کند.

اخبار مرتبط:
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: سفر ترامپ به خاورمیانه سفری کم‌سابقه است زیرا در چند دهه اخیر سابقه نداشته است که رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود.

قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود
قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: شاید استراتژی ایران و آمریکا این باشد تا یک زمانی که لازم می دانند مذاکرات را ادامه دهند، به این امید که شرایط عوض شود.

نماینده مجلس: آمریکایی‌ها می‌توانند در حوزه‌هایی مثل صنعت هسته‌ای، برق و امثالهم در ایران، سرمایه گذاری کنند
نماینده مجلس: آمریکایی‌ها می‌توانند در حوزه‌هایی مثل صنعت هسته‌ای، برق و امثالهم در ایران، سرمایه گذاری کنند

اگر ایران و ایالات متحده به توافقی برسند، اسرائیل مایل است به هر شکلی که شده در حاشیه امن این توافق قرار گیرد. با توجه به روحیات ترامپ، که فردی خودشیفته با تمایل برای انجام کار‌های بزرگ آن هم به سبک انفرادی است، بعید است که وی به دنبال دستیابی به یک قرارد بزرگ و حتی فراتر از برجام نباشد. او سعی دارد به همه ثابت کند نه فقط نسبت به دموکرات‌ها برتری دارد بلکه قادر است از آن چه اوباما تحت عنوان برجام به آن دست یافت نیز قوی‌تر و برتر عمل کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است