کد خبر : 265235
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۲ - 11:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: ترامپ احمق هم فهمید وزیر جنگ اسرائیل احمق است

روزنامه حسین شریعتمداری می‌گوید ترامپ که خودش احمق است فهمیده مقامات اسرائیل احمق و بیشعور هستند.

کیهان: ترامپ احمق هم فهمید وزیر جنگ اسرائیل احمق است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروزش با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور پیشین آمریکا نوشت:

گفت: ترامپ گفته است حزب‌الله خیلی با‌هوش است ولی وزیر جنگ اسرائیل یک احمق تمام‌عیار است.
گفتم: «ببین چقدر آش شور شده که خان هم فهمیده»!…ترامپ احمق هم متوجه شده که فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی احمق و بی‌شعورند!
گفت: در خبرها آمده است که آمریکا از ترس مداخله ایران به درخواست صهیونیست‌ها برای اعزام نیرو پاسخ منفی داده است و ترامپ به‌خاطر این درخواست، وزیر جنگ اسرائیل را احمق نامیده است.
گفتم: پس بگو چرا آمریکا پشت سرهم اعلام می‌کند که هیچ نشانه‌ای از دخالت ایران در جنگ غزه وجود ندارد. در واقع دارد جواب رژیم صهیونیستی را می‌دهد!
گفت: جان بولتون مشاور امنیتی ترامپ در خاطرات خود نوشته است بعد از موشک‌باران عین‌الاسد، و چند اقدام دیگر ایران بر ضد‌آمریکا، به ترامپ گفتم اگر علیه ایران دست به اقدامی نزنیم، کشورهای همپیمان ما در منطقه اعتماد خود را به پشتیبانی آمریکا از دست می‌دهند و ترامپ گفت از واکنش ایران می‌ترسم!
اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: تعداد کشته‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی رو به افزایش است، چون تعداد زیادی مفقود داریم
نماینده مجلس: تعداد کشته‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی رو به افزایش است، چون تعداد زیادی مفقود داریم

عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی می‌گوید تحت تاثیر این اتفاق، استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد.

ارسال پیامک حجاب این بار در تهران؛ سخنگوی دولت اصلاحات: چه کسی اجازه دسترسی ستاد امر به معروف را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟
ارسال پیامک حجاب این بار در تهران؛ سخنگوی دولت اصلاحات: چه کسی اجازه دسترسی ستاد امر به معروف را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟

عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات با انتشار پیامک حجاب برای یک شهروند تهرانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوستان حقوقدان اظهار نظر کنند: آیا ستاد امر به معروف اجازه قانونی برای دسترسی به اطلاعات شخصی افراد را دارد؟ چه کسی اجازه دسترسی آنان را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟ بگذارید مملکت آرام بماند!»

گزارش نهاد امنیتی اسرائیل به کابینه نتانیاهو: فرصت‌های دست‌یابی به توافق میان واشنگتن و تهران افزایش یافته
گزارش نهاد امنیتی اسرائیل به کابینه نتانیاهو: فرصت‌های دست‌یابی به توافق میان واشنگتن و تهران افزایش یافته

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل نوشت: نهاد امنیتی اسرائیل به کابینه نتانیاهو گزارش داد که فرصت‌های دست‌یابی به توافق میان واشنگتن و تهران افزایش یافته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است