کد خبر : 264602
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۷ - 10:35
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

افتتاح آزادراه چهار فصل شیراز- اصفهان با حضور رییس جمهوری

مجری آزادراه‌های مرکز و جنوب کشور گفت: آزادراه شیراز- اصفهان به طول ۲۱۲ کیلومتر به دلیل چشم‌اندازهای خاص که شامل دره، دشت، آبشار، رودخانه و سد می‌شود به آزادراه چهار فصل معروف است که هفته جاری با حضور رییس جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد.

افتتاح آزادراه چهار فصل شیراز- اصفهان با حضور رییس جمهوری

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «علیرضا صلواتی» با اشاره به افتتاح آزادراه شیراز- اصفهان با حضور رییس جمهوری در تاریخ ۲۰ مهرماه، اظهار کرد: در کنار مهم‌ترین مزایای این آزادراه از جمله کاهش زمان سفر، افزایش ایمنی و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، یکی از زیباترین آزادراه‌های کشور است که صاحب چشم‌نوازترین چشم‌اندازهای طبیعی است.

به نوشته ایرنا؛ وی افزود: منطقه سرحد فارس با چشم‌نواز زیبا، دشت‌های سرسبز و ییلاقات سرسبز در طول این مسیر آزادراهی قرار دارد. رود کر که بزرگ‌ترین رودخانه استان فارس است نیز در امتداد بخشی از آزادراه قرار دارد. سد درودزن مرودشت نیز بخش دیگری از چشم‌انداز این مسیر آزادراهی است.

مجری آزادراه‌های مرکز و جنوب کشور با بیان اینکه مردم هنگام عبور از این آزادراه با تماشای دره و آفتاب و آبشار و برف و باران سفری چشم‌نواز و روح افزا را دارند، گفت: به آزادراه شیراز- اصفهان می‌توانیم عنوان آزادراه چهار فصل را اطلاق دهیم.

به گفته مجری آزادراه‌های مرکز و جنوب کشور ادامه داد: در فصل زمستان سال گذشته در بخشی از این آزادراه تا یک متر برف بارید، اگرچه چهار فصل بودن این آزادراه هزینه‌های نگهداری آن را چند برابر کرده است، اما سعی شده با حفظ پیوست‌های زیست محیطی با هدف حفظ طبیعت در امتداد این آزادراه و محافظت از جان حیوانات، به زیست بوم اطراف این مسیر آزادراهی صدمه‌ای وارد نشود.

اَبَرپروژه آزادراه شیراز- اصفهان که در سال ۱۳۹۲ آغاز شده بود پس از تامین اعتبار از سوی دولت سیزدهم در شش قطعه به طول ۲۱۲ کیلومتر هم اکنون آماده افتتاح است و بخش مهمی از کریدور آزادراهی شمال به جنوب کشور را تکمیل خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است