کد خبر : 264102
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۰ - 11:41
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

بنیانگذار هفته وحدت، آیت‌الله منتظری بود

مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی هر ساله در هفتهٔ وحدت، اقدام به برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی می‌کند.

بنیانگذار هفته وحدت، آیت‌الله منتظری بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  اعلام دوازدهم تا هفدهم ربیع‌الاول به عنوان هفته وحدت اسلامی، به پیشنهاد مرحوم آیت‌الله منتظری و موافقت امام خمینی(ره) انجام شد. حجت الاسلام  سید حسن خمینی صبح امروز در دیدار با مهمانان خارجی سی و هفتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، بدون نام بردن از مرحوم منتظری گفت: خدا رحمت کند کسی را که در ابتدای انقلاب پیشنهاد هفته وحدت را به حضر امام (ره) دادند.

گفتنی است مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی هر ساله در هفتهٔ وحدت، اقدام به برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی می‌کند.

اخبار مرتبط:
گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد
گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به عطش رو به فزون هسته‌ای شدن در میان کشورها هشدار داد که جهان ممکن است روزی شاهد ظهور ۲۵ قدرت هسته‌ای باشد.

خبرنگار آمریکایی: اسنپ‌بک زیرنظر عراقچی در آستانه توافق است
خبرنگار آمریکایی: اسنپ‌بک زیرنظر عراقچی در آستانه توافق است

لارنس نورمن در ادعایی پرونده اسنپ‌بک علیه ایران را با تلاش‌های وزیر امور خارجه در شُرُف توافق دانسته است.​

بحث درباره سریال سووشون به صحن علنی مجلس رسید
بحث درباره سریال سووشون به صحن علنی مجلس رسید

نماینده بویر احمد و دنا در مجلس با انتقاد از سریال سووشون گفت که متاسفانه در سریال سووشون با سهل یا عمد بر تاریخ و فرهنگ و احساسات قوم بزرگ لر زخم زده شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است